0

evet pide, adana, iskender, köfte, çiğ köfte bayılırım. dışarıda yemek ok sağlıklı olmadığı için sık tüketmem ve nadir zamanlar da yerim.

0

pizza, tost, köfte gibi yemekleri dışarıdan yiyorum.

0

ben genelde dışarıda yemek yemeği sevmem ama 1 tane çocuğum olduğu için onunla dışarıda hamburger yemeye pizza yemeyi seviyorum diğer türlü yemekleri evde kendim yapıp ailemle yemeği daha çok seviyorum dışarıda kuşu diyeyim ev kuşuyuz biz

0

et yemeklerinde genellikle dışarıda yemekten daha çok hoşlanıyorum biftek olsun tavuk şiş olsun köfte olsun nedense dışarıda yediğimizde daha lezzetliler gibi bize geliyor ya da belki gerçekten öyleler bu tarz şeyleri evde yapmak biraz daha zahmetli oluyor hele bir de ızgara yapılacaksa mangal yapmak tam tamına bir eziyet pikniğe gitseniz dünyaları alıyorsunuz pikniğe giderken yok salatasından etinden kolasından bilmemnesi ne kadar zahmetsiz bir şekilde lokantada yediğimizden daha da pahalıya geliyor bu yüzden ben piknik yapmaya karşıyım bir de üstünüze sinen o kötü koku cabası.

0

dışarda yemekten hoşlandığım yemekler patlıcan musakka karnıyarık kebab çeşitleri hamburgerler köfte yemekleri dahasıda var tabi ki dışarda yemeyi sevdiğim şeyler genelde sağlıksız gıdalar o yüzden pek tasvip etmiyorum dışarda yemek yemeyi

0

arkadaşalrla erzincanın meşhur et döner tavuk döner restaruantı var biz hep oraya gider bi güzel karnımızı doyuyur keyfimize bakardık.yemeğimizi yedikten sonra üstüne çay ikram ederlerdi erzincanın insanı gibisi yok sonuçta memleketim sizede tavsiye ederim yolunuz düşerse et döner ve tavuk döner yemenizi.

0

evet var. dışarıda genellikle etli ekmek yemeyi çok seviyorum. evde dışarıdaki lokantalardaki gibi fırın olmadığı için çok fazla güzel olmuyor tadı lokantada yapılana çok benzemiyor. dışarıda yemekten en hoşlandığım yemek o yüzden etli ekmek.

0

dışarıda yemekten hoşlandığı en çok şey tabii ki kaşarlı veya kıymalı pide bunun yanında ise lahmacun bunlar benim en çok tercih ettiğim yiyecekler den birisidir

0

hamburger
pizza
lahmacun
yemeği severim.

0

benim dışarıda yemekten hoşlandıgim. bir karışık sandviç ,iskender, pide ben bunları dışarıda yemeyi bir daha çok tercih ederim. gerçekten de çok güzel bildiğin yerler var ve kendisi usta bir şekilde yapıyor ,işini gayet de başarılı mesela diğerlerine göre diğer lokantaları göre çok çok farklı yapıyor. tadından belli yani özellikle bu dediğim yerler izmir'de tabii ben izmir'de oturduğum için izmir'de öyle bir tane yer var. adı adem usta gerçekten de çok güzel yapıyor bilmeyen de yoktur tadını.

1

balık lokantaları. galata ve çevresinde manzaraya karşı efsane oluyor.

0

evet var.
iskender,hamburger,beyti,adana vs.