1

bu çok ayrımcı bir söylem olmuş. mesela gerçekleri inkar etmek derken neden ve hangi gerçeklerden bahsediliyor? art niyetli bir soru gibi gördüm ben açıkçası. bu insana özgü bir davranıştır. bir düşünce veya davranışı bir topluma veya millete mal etmek çok yanlış bir tavır. hoş bulmadım. soru daha açıklayıcı olmalı ve türkler şu gerçekleri inkar eden neden denilmeli, gerçekler delillerle ispat edilmeli. çok gereksiz ve alakasız bir soru, daha fazla açıklamaya ihtiyacı var.

0

yani bence bu türklerle hiçbir alakası yok. bence her insanda olan bir şey bence bu türklerle ilgisi yok insanın her zaman kişiliğinden yola çıkmak lazım insan kişiliğine neyi yapıştırıldı onu yaparım ben şahsen dürüst olmayı seviyorum ve hiçbir zaman gerçekleri de saklamadım her zaman dobra dobra konuştum. çünkü neden benim kişiliğime yakışandır dürüst olmak eğer bazı insanlarda dürüst olsaydı o zaman böyle şu an burada konuşmazlık ama bazı insanlar yalanı seviyor ona bir şey diyemeyiz. insan kendine yakışanı yapar biz de zaten kendimize yakışanı yapıyoruz bolu türklere özgü olan bir şey değil bence her yerde vardır eminim ki yani benim düşüncem de bu yani.

0

gerçeği inkar etmek aslında insanın doğasında olan bir şeydir.sadece türklere özgü demek gerçekten çok yanlış olur .insanlar var olduklarındna itibaren maalesef yalan söylemeye de başlamıştır .yalan söylemek insanın içinden gelen bir şeydir.yalan söylüyerek gerçekleri saklayabilir ve uzaklaşabiliriz.bu şekilde yapılan şeyler ne kadar doğrudur bilinmez.çünkü gerçeğin bir gün elbette ortaya çıkacağı değişmez.yalan söylüyerek sadece o anı kurtarabiliriz . yanlış yada doğru bu çok tartışılır bir şey ancak değişmeyen tek şey gerçeğin elbette ortaya çıkacağıdır.gerçeklerden kaçamazsınız.