0

insanların uyanması için illa başına taş mı düşmesi gerekiyor. gerçekleri doğru düşünerek doğru bakıp görerek anlarsın ama bunu yapacak akıllar elden alınmış oluyor olmakta olan olaylar için o an anlayamayabilinir, bari sonradan anlayın ya da kendinizi hayatın akışına değil düşünebileceğiniz sakinliklere bırakın akıllı telefonların vs nin teknolojinin vermiş olduğu zararlar da var

2

gerçekleri anlamak için gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor. bunun için kişinin gözlerinden anlamak bu işin ilk yoludur. yalan söyleyen kişi sizden gözlerini kaçırır. gözler sürekli başka yerlere bakar durur. sizden hiç bir zaman göz göze gelmek istemez. gözler bu işin ilk belirtisidir. daha sonra kişi yalan söylerken rahatsız olur. her zaman gibi rahat olmaz. mutlaka bir tarafları sürekli hareket halindedir. daha çok parmakları oynar haldedir. rahat olmaması size bir ipucu verir. daha sonra konuşurken hızlı hızlı ve normal zamanda farklı olarak konuşmaya başlar. aslında siz bunu ilk etapta bunu fark edemezsiniz. lakin biraz dikkatli olursanız ve diğer ipuçlarını da yan yana getirirsek olay kendiliğinden çözülür. siz gerçekleri öğrenme yolunda büyük bir adım atmış olursunuz. daha sonra gerçekleri öğrenmek için kişiyi zarf atarsınız. zarfı yerlerse ne ala, ama genel olarak atılan zarfları bilirler. daha sonra çapraz sorularla kişiyi köşeye sıkıştırmaya çalışınız. ne zaman, nerede nasıl ve kimi sorularını iyi sorararak gerçekleri bir adım daha yaklaşmış olursunuz. ama gerçekler bir gün mutlaka ortaya çıkacaktır.

1

eğer bize gerçeklet söylenmemiş ve gizlenmiş ise bunu ancak zamanla taşları yerlerine oturunca gerçekleri öğrenriz. bir de anide gelişen olaylar gizlenmiş olayları bir anda gün yüzüne çıkartıverir.