0

hem para kazanıyorsunuz hem eğlenceli hem de bilgi öğreniyoruz bu yeterli bence.

0

soru mani diğer sitelere göre daha çok güven veriyor . emek veriyorsunuz ve karşılığını aldığınız bir site soru mani sitesi. ayrıca ödeme limiti düşük bu yüzden daha kolay ve hızlı bir şekilde ya da ihtiyacınız olduğu zaman paranızı çekebiliyorsunuz . güzel bir site gerek bilgi bakımından gerek para kazanma amaçlı . bu site ayrıca bilmediğiniz şeyleri öğrenmenize yardımcı oluyor bilgi edinme anlamında güzel gerçekten . ve en önemlisi emeğinizin karşılığını veren bir site . güvenilir olması güzel . bunun için soru mani sitesi diyorum.

0

bu site sayesinde hem para kazanıyoruz hem de bilgi ediyoruz. bilmediğimiz konuları araştırıyoruz. en azından ne olduğunu öğreniyoruz. ayrıca bize kendi özgün cümlelerimi kurdurarak kendimizi geliştirmemizi sağlıyor. bütçenize ufak da olsa katkı sağlar.

1

kısa bir zamanda yaptığı ödemeler ve ödüllü yarısmaları. kazancların anında yansıması. cekilebilir tutarın cüzzi bir miktar olması. işte bunlar hep avantaj.

0

soru ve cevaplarda para kazanıyoruz.
soruların cevaplarını bile bilmiyorsak araştırıp kendi sözcüklerimizle yazıyoruz, o soru hakkında bilgi alıyoruz.
bu site yazarları birbirine çok saygılı yaklaşıyor ondan burdayım.

0

eglendirici ve bilgi sahibi yapan güvenilir bi sitedir kazanç saglayan ve vakit gecirmek için uygun bir sitedir

1

sorumani soruda cümle düşüklüğü var ama soruyu anladım kadarıyla cevaplamaya çalışayım. sorumani sitesi insanlara para kazandırmanın en basit yöntemini sunmuş durumdadır. yazı yaz ve kazan. akla ve kalbe iyi gelen bu cümle bir çok kişi tarafından kabul görmüştür. ayrıca sorumani'de yapılan yarışmalara gayet akışkanlığı ve trafiği canlı, diri tutmaktadır. ilerleyen zamanlarda daha çok kendini geliştireceğini düşünüyorum. en azından seviye atlayan kullanıcıların para kazanma noktasında miktarları artırılması hakkaniyet bakımından iyi olur kanaatindeyim.

0

bilmiyorum ben böyle başka site var mı acaba ama ben hiç denk gelmedim bu yüzden esşiz olduğunu düşünüyorum. hem diğer siteler gibi sanal paralarla uğraştırmıyor nakit para veriyor bu da daha eğlenceli hale getiriyor.

0

hem bilgilendirici ve araştırmamıza yönelik sorular soruyor sorumani ekibe hemde para veriyor. daha ne olsun. :)

0

para veriyor sana bana para kazandırıyor

0

hem bilgi edinip hem eğlenip hemde para kazanıyoruz bence bunlar sorumani’de olmamız için yeterli :) ayrıca kalitelide bir site