0

burası anket sitesi değil soru cevap sitesidir.

0

ayırıcı özelliğinden birisi anket yok bu sitede ve anket sitelerindeki gibi gibi anket beklemen gerek yok burada soru soruyoruz cevap veriyoruz

0

burası bir anket sitesi değil soru cevap sitesidir.diğer böyle kazanan sitelerle karşılaştırdım zaman benim tercihim sorumani den yana oldu. bana göre kazanç ne geliyor.

0

benim gözlemlediğim kadarıyla anket sorularına daha az yer veriliyor. özellikle iki kat kazanç uygulaması olduğu dönemde anket sorularının kısıtlandığını biliyorum. sitenin genel anlayışı bilgi paylaşımlarının yapılması yönündedir. sizin bu sorunuz da anket sorusu niteliğindedir.

0

burası anket sitesi değil, buranın farkı da hem güvenilir olması ,hem parayı ödemesi hem de kazanmak senin elinde kendine korusun telini burada sen belirliyorsun ne kadar soru sorup cevap yaparsan o kadar para alıyorsun o sana bağlı olan bir şey diğerleri gibi şu kadar kuruş vereceğiz işte yapın demiyor hem bir de burada reklam yapmak yok.

0

en ayırıcı özelliği burasının anket sitesi olmadığıdır. sanırım farketmediniz burası soru sorma ve cevap verme sitesi bilgi paylaşım sitesi ve anket sorusu sormak yasak bu sitede :)