1

daha sonra hamur pişirilir. pişen hamurların arasına pasta kreması doldurulur. üzerine çikolata sosu dökülür. afiyetle yenir.

1

tereyag eritilir un su eklenir bir kaç dakika pişirilir. hazırlanan hamur soğuduktan sonra içine 1 yumurta kırılır. iyice çırpılır. daha sonra 2. yumurta kırılır. iyice çırpılır 3. yumurta kırılır iyice çırpılır. hazırlanan hamur krema torbasına doldurulur. ceviz büyüklüğünde yağlı kağıt serilmiş bir tepsiye sıkılır.

0

daha bi kaç gün önce yaptım çok güzel oldu hemen tarif ediyim eğer 6-8 kişilikse önce yarım margarin ile bi su bardağı suyu ocağa koyup kaynayana kadar bekliyorsun kaynadıktan sonra içine bir su bardağı un koyuyorsun ve devamlı karıştırıyorsun bi 10 dakika filan karıştırablirsin sonra ocacğın altını kapatıp tencereyi soğuması için balkona koyablirsin biraz ılıdıktan sonra önce içine bir yumurta kırıp çırpıyorsun çırptıktan sonra ikinci yumurta yı koyup çırpıyorsun sonra üçüncüyü koyu p çırpıyorsun aynı anda üçünü bir koymuyorsun. tatlı kaşığı yardımı ile tepsiye ufak ufak döküyorsun ve 180 derecelik fırına veriyorsun kabardktan sonra herbirinin içini açıp krema koyuyorsun en sonundada çikolata sosunu döküyorsun afiyetle yiyorsun

0

profiterolü çok severim ve zevkle yiyebilirim ama yapılışı hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. sadece tüketirim.