1

zaman olarak zaten şimdi ben anneyim benim boyumu kadar kızım var.:) şu anda 3 çocuk annesiyim dünyalar güzeli iki tane kızım ve prens gibi yakışıklı bir tane oğlum var ve onların annesi olmaktan çok memnunum ve hazır olduğun bir şekilde anne oldum ben hatta bana göre biraz geç de kaldım çünkü bazı sağlık sorunları nedeniyle birçok tedaviden sonra çocuklarımı dünyaya getirdim ilk kızım hariç. yani bu üç çocuk dışında artık başka bir çocuk annesi olmak istemem çünkü 3 tane çocuk bana yeter de artar onlara doğru dürüst baksam ve onların isteklerini yerine getirsem bana yeterlidir çocuklarım hep bana melek anne dediği için bu sitede adımı melek anne diye bıraktım. çünkü ben çocuklarımı çok seviyorum onları da beni çok seviyor. her zaman çocuklarımın annesi olduğumu için çocuklarımla gurur duyuyorum.

0

evet duygusal olarak kendimi şimdi anne olmaya hazır hissediyorum. diğer şeylere gelince de onları da zamanla öğrenirim diye düşünüyorum.

0

hayır çünkü yapabileceğimi düşünmüyorum. bir kere onunla ilgili bir çok şeyi bilmek gerekiyor diye düşünüyorum. çocuk işi kolay değilki.. hangi ayda ne yapılmalıdır ne yedirilmeli içirilmelidir bu tür şeyler önemlidir. nasıl banyo yaptıracağım nasıl tutacağımı bile bilmiyorum. o yüzden kesinlikle hazır değilim.

0

ilk basta korkulur ancak anne baba olmak kadar guzel birsey cok yoktur. hazir hissetmek birazda kabul etmektir

0

aynen. anne olmaya hazır hissediyorum ama evli değilim malesef. :d :d 27 yaşındayım şuan.

0

şu anda kendimi hiç hissedemiyorum çünkü hala çocuksu duygular hissediyorum kendimde bu bakımdan da hazır hissetmiyorum ne çocuğa ne evliliğe karşı kendimi. sorumluluk gerektiren şeyler bunlar bu bakımdan da kendimi hazır hissedemiyorum bu tür durumlara zamanı gelince elbette isterim çocuk sahibi olmayı evlenmeyi ve mutlu olmayı ancka şu an için de böyle olduğunu düşünmüyorum. bunun için ancak hazır olduğunda böyle bir şeye karar verrebilirim.