1

hayır çünkü artık bir liraya ürün yok. olsa bile asla bir liralık ürünle çıkmam. o da lazım, bu da ucuz, şu da güzel derken bir bakmışım yirmi-otuz lira tutmuş toplam. o yüzden o hissi pek yaşamam.

0

1₺ ye ürün kalmadığı için ve en saçma işe yaramaz plastik ürünler bile 3,5₺ olduğu için hiç de bedavaya almışım gibi gelmiyor.

0

eskiden ne güzeldi çoğu şey 1 lira :d :d ama artık eskisi gibi değiller. ve doğru piyasanın bir iki lira veya elli kuruş altında filan bulabiliyoruz. annemde bir ara çok gezerdi bir milyoncuları. yine geziyor ama azaldı biraz. şimdi onun o gezmesi bana bulaştı. hele hele şimdi annemle dışarı çıktığımızda yolumuzun üstünde varsa bir milyoncu, anne hadi gel girelim bakalım diyorum. bana da bulaştırdı ya kadın. :d :d gezmesi zevkli ama. :d

0

bir milyoncular artık eskisi gibi her şeyi 1 milyona satmıyorlar üzgünüm ki oradaki her şeyde çok pahalı oldu eskiden beni mutlu ederdi ve evet bedava almış gibi hissedersin ama bu durum şimdiki zaman için geçerli değil.

0

insanlar boxuk paralarla alınan herseyi sanki bedava almış gibi hisseder. evimin yanında yaz ayların bir milyoncu açıldı. annemin bir kaç alacakları varmış, gittik dükkan dıklım dıklım dolu, sanki bedava veriyorlarmış gibi lazım olanı da olmayanı da alıyorlardı. annem bir kaç parça birşey aldı ödeme için kasaya geçince adam bizim aldıklarımızı hesapladı, biz aldıklsrımızı poşetlerken arkadaki kadınla-kızının aldıklarını hesaplıyordu, aldıkları için tam 200 tl para ödemişti. lafta bir milyon diye gittiğinde 200 tl harcayarak çıkmıştı.

0

vala kardeşim artık bir milyon sular bile içeriye girdiğinde 10 ,30,40 tl diye sayıyor onlarında adı bir milyoncu olarak kaldı :)

0

hayir hissetmiyorum artik oralarda pahalandi :)