0

değilim kuralları uygularken çok yalnış yapıyorlar devlet memuru olmaları bir yana fakat kendilerini polis sanmaları halkı sürekli ezme çabasında olmaları ile çok itici bir meslek kıldılar mesleklerini.
gücü ancak küçük esnafa yeten memur timidir.

0

hayır diğilim fakat farkındayım ki onlarda bir emir kolu. verilen emirleri yerine getirmek ve eve ekmek götürmek için yapmak zorundalar. yapmadıklarında işlerini kaybedeceklerdir. ha evet bira anlayışlı ve yardım sever olanlar var onlar hem emri yerine getirip,hem insanları magdur etmiyorlar. böyle iyi insanların var oldugunu bilmek bana mutluluk veriyor. iyi insanlar iyiki varlar.

0

türkiye’de zabıta ekipleri dahi hepsi emir kuludur. ama genellikle bazınıygılamaları bana saçma geliyor.seyyar satıcılara yapılan muameleler gibi mesela.

0

zabıtaları hiç sevmiyorum çok acımasız kendilerini birşey sanıyorlar ve polis gibi davranmaya calisiyolr sen görevini yapabilirsin ama sen yaşlı insanlara neden kötülük yapıyorsun zabıtalar bence hiç olmasın onlara para versen yoluna bakıyorlar kaç kere şahit oldum ya yaşlı adam yerinden kalkamiyor adama bağırıyor hiç sevmiyorum su zabıtaları o izinsiz kendilerine yer kuranlar napsn ekmek parası kazaniyor hırsızlık yapmıyor en azından anlamış değilim bu zabıtaları

0

kendilerini polis sanmasalar iyi olur da işte. özellikle silah taşımaya başladıktan sonra daha bir heybetlendiler.

0

hayır hiç memnun değiliz kati kuralları var