0

bu kurumdan hizmet alan vatandaş olarak eskiye göre daha iyi bir hizmet alındığı söylenebilir ancak sadece randevu konusunda. randevum geldiğinde beklemeden işimi halledebiliyorum ancak doktorların, personelin ilgisizliği hat safhada. her hastayı bir tutuyorlar. herkesi bilinçsiz sanıyorlar. onlara hak verdiğim konularda var tabii. günde kaç tane laf anlamaz insanla haşır neşirler ama yine de biraz daha hoşgörü diyorum. en azından kendim için söylemeliyim ki gerçekten elzem bir durum olmazsa doktora bile gidemiyoruz işten güçten. insanız ve insana yakışır şekilde muamele edilmesi gerektiğini düşünmekteyim.

0

bence şu an iyi ancak daha iyi olabilir. hastane çalışanları vs.

0

bir sağlıkçı olarak olayı ozetleyeyim misal bir devlet hastanesi'nde bir hemsiresiniz bir de bakmışsınız hastanenin fizik tedavi bölümünde tekniker eksikliği var hop orada boşluğu dolduracaksiniz, ebe yok mu doğumu da siz yaptirirsiniz hemşirelikte aksayan işleri de stajyer liseliler yaptırın oh mis ülkedeki sağlık hizmeti bu tamamen boşlukları doldurma hadi durmayın fill in the blanks canlarım.
not: hemşire değilim.

0

eskiden 15 gün hastahanelerde yatar sıra beklerlerdi şimdi kimse hastanede yatmıyor randevu sistemi sayesinde evinde yatıyor.

0

önceden bu kadar hastane imkanı yoktu insanlar günlercr sıra bekliyodu ben gayet memnunum ama doktorlar yeterince ilgilenmiyolar baştan sağma iş yapıyolar.

0

eskiye göre düzelmeler var ancak daha çok yol alınması gerekiyor.

0

sağlık hizmetleri konusunda yorum yapmıycam ama çalışanlardan cidden nefret ediyorum sanki babasının hayrı için çalışıyor orda

0

devlet hastanesi’ndeki hizmetlerden memnun değilim. çümkü üst kademesinden tutun, en alt kademedeki personelleri sanki orda bedavadan zorla tutuluyorlarmış gibi davranıyorlar, hastaları köpek gibi azarlıyorlar.

0

üniversite okuyup okulu uzatan ama yaşı dolduğu için sigortadan faydalanamayan bir genç olarak mı cevap vereyim?

0

türkiye'deki sağlık hizmetlerinden son derece memnunum