2

türkiye'deki taksicilerden memnun musunuz? neden?

Türkiye'deki taksicileri genel olarak kaba ve sürüş esnasında da dikkatsiz görüyorum. Sizin bu konudaki görüşünüz nedir ?

10 cevap
0

evet memnunuz herkes ekmek parası için uğraşıyor

0

insanına göre ve bulundugu konuma gore farkli yorumlanir bu soru ama genel olarak gerek haberler olsun gerek eşten dosttan duyulanlar olsun taksicilerin hepsini kapsamada pek memmuniyet yok

0

ben memnun değilim kısa mesafe gitmezler adres bilmez yabancıysan coğu taksici dolandırır.

1

kimse memnun değil, ben de değilim. hep kandırıyorlar.

0

ben memnun değilim açıkçası kimsenin de memnun olduğunu düşünmemekteyim aslında taksicilik mesleği insanları bir yerden bir yere taşıdığı için çok önemli bir meslektir ancak türkiye'de taksicilerin davranışı ve saygısızlıkları yüzünden taksicilerin isimlerin kötü olmuştur. ve buna rakip olan ömer daha fazla kullanılmayan talep görmeye başlamıştır ki normaldir yani.

0

suan icin belki taksiciler bizim icin fazla sorun olmasada yabanci ulkelerden gelen turistler icin fazla para almalari taciz icerikli hareketler bu gibi seyler olunca bizim ulkemizin degerini dusuruyorlar bu yuzden sikinti gercekden.

0

şuana kadar taksicilerden herhangi bir rahatsızlık duymadım memnunum.

0

şahsen memnunum şu ana kadar onlardan yana bir sıkıntı yaşamadım

2

kibar olanları da var elbette ama genel olarak müşteriye ve diğer insanlara sıkıntı çıkaranı çok.

bir kere trafikte diğer araçlara saygıları yok. yolların hakimi gibi davranıyorlar. hele kadın şoför gördüler mi nasıl makas atarız, nasıl sollarız derdine düşüyorlar. kural nizam dinledikleri yok zaten. kazaya yol açıyorlar ama üste çıkmak için kavgaya girişiyorlar.

müşteri olmak ayrı bir dert. gidilecek adresi bilmeseler de bildikleeini iddia edip alıyorlar yolcuyu, dolaş babam dolaş... veya özellikle bilmez davranıyorlar. ..

güven vermiyorlar vesselam.

1

taksiciler gerek kibarlık gerekse müşteriye ve yayaya karşı saygı konusunda maalesef eksik. uber sistemi belki biraz onların bu olmaması gereken hareketlerini değiştirebilirdi ancak uber ülkemizde kullanım dışı bırakıldı.