0

evet yemeklere katılıyor. ama içmeye asla kullanmıyorum. makarnanın haşlama suyuna musluk suyu.. bulgurun pişme suyu musluk suyu. onun dışında bir çok yemeğin suyu için musluk suyunu kullanıyoruz bir zararını görmedik senelerdir ama içemiyoruz tadı kötü.

0

evet kullanırım zaten su kaynadığı zaman bütün mikroplar kırılıyo ama su içmek istediğim zaman zaten evde damacana su bulunur ordan tüketirim

0

benim yaşadığım şehirde musluk suları içilebilir düzeyde. biz içmeye de yemek yapmaya da musluk suyu kullanıyoruz açıkçası. hem ben damacana sularına hiç güvenmiyorum.

0

bizim burada zaten içme suyu olarakta musluk suyu kullanılıyor suyumuz çok temiz allah’a şükür. bu yüzden yemek yapmak için de aynı suyu kullanıyoruz. türkiye’nin en iyi şutuna sahibiz diyebilirim.

0

evet yemek yaptığım zaman musluk suyunu kullanmakta bir sakınca görmüyorum çünkü su kaynadıpı için içinde ki miktoplarında öldüğü düşünülür bu bakımdan da suyun arotmadan yada normal çeşmeden olmasını çokta önemsemiyorum sadece içme suyunu arıtmadan kullanmaya özen gösteriyorum. başka türlü yaptığım yemekleri vs. ise, genellikle çeşmede doldururum benim için bir farkı olmuyor yeniyor bir sorunda olmuyor çok şükür çünkü ısıtıldığı için zaten herhangi bir rahatsızlığa yol açmıyor.