1

ben hiçbir zaman cildime ne evde uyguladığım bir cilt bakımı ne de hazır aldığım bir ürün kullandım sadece yeşil sabunla yıkıyorum ama benim kızım evde bir karışım yapıyor yumurtanın akı ve türk kahvesini karıştırarak yüzüne sürüyor cildi hem temizler diyor hem de sıkılaştırır bilmiyorum. ben öyle şeylere pek önem vermiyorum hatta bazen kızıma kızıyorum neden öyle yapıyorsun diye.

0

ben genellikle mevsiminde olan meyvelerle kürler yaparım. özellikle ise bebek pudrasına bir iki damla limon sıkar ve onu yüzüme sürerim. kuruyunca bir güzel yıkarım. gül suyuyla yüzümü temizlerim. mutlaka peeling yaparım. dikkat ederim yüzüme sonuçta insan biraz kendine de bakmalı.

0

karbonata limon sıkıp homojen karıştırdığınız zaman çok fayda ediyor

0

cildi ölü hücrelerden arındırmak için kahve telvesi ve şeker karışımını cilde uygulayip parmak uclariyla dairesel hareketler yapiyorum 15 dakika kadar bekletip ilik suyla yikiyorum.aleo vera cicegim var aksamlari yatmadan jelini cikartip cildime uyguluyorum.hafta da 2-3 kez nemlendirici surup cilt masaji yapiyorum.cilt masajini kesinlikle oneriyorum yasliligi geciktirici,cildi toparlayici etkisi var kan dolasimini da hizlandiriyor bas agriniza da iyi geliyor.cilt masajini denemelesiniz nasil yapilacagini videolardan izleyip ogrenebilirsiniz.duzenli yaptiginizda cildiginizde ki canliligi,parlakligi,durulugu hissedeceksiniz.saglikli bir cilt icin cilt masaji cok onemlidir.

0

evet ara ara cildime bakım yapıyorum . ben daha çok kıl maskesini öneririm özellikle yağlı bir cilde sahipseniz cildinizi gerer ve kurumasını sağlar güzel bir uygulamadır m ayrıca yogurt limon maskesi cildinizi yumuşatarak cildiniz de parlak bir görünüm sağlar . bir de kahve telvesini cildinize sürdüğünüz zaman faydalı olacaktır. yatmadan önce cildini bazen gül suyu ile temizlerim. bazen ise elma sirkesi ile silerim sivilceler için faydalıdır. ayrıca nemlendirici ve güneş kremi kullanırım cildim için . cilt kuruluğunuz varsa , yağsız nemlendiriciler önerebilirim . güneşe karşı cildiniz hassas olduğu için güneş lekeleri için de güneş kremi almanız cildiniz için faydalı olacaktır . yumurta ve bal maskelerini de cildinize öneririm .

0

evde cildime bakım yapmıyorum fakat elma ve su cilde iyi geliyor. arada tüketmeye çalışıyorum

0

sabunla yıkayıp doktorumun verdigi kremi kullanirim daha yarsrli dogal cozumlerin yaninda

0

bal ile sütü karıştırıp cildime sürüyorum pamuk gibi oluyor. hemde ihtiyacı olan nemi vermiş oluyorum süt sayesinde. sodanın ve yoğurdun ayrı ayrı cilde iyi geldiğini de duydum. hatta sırf bu yüzden uludağ maden sulu yüz spreyi üretti. kahve yüze de sürülebilir peeling olarak ama daha ziyade selülitli bölgelere iyi geliyor sıkılaştırmaya yardımcı oluyor. yumurta ve şekeri karıştırıp peeling yapanı da gördüm. bir de salatalık var dilimleyip yüze sürtmek cilde gerçekten iyi geliyor. ve cildi rahatlatıyor.

0

kahveni içitkten sonra dibini yüzüne hafifçe sür yedir