1

evet kullandım hattan memnunum yaklaşık olarak 15 yıldır bu hattı aynı numarayı kullanıyorum. turkcell hattını kullanıyor ve turkcell hattından çok memnunum. yani ben turkcell'den başka hat düşünmüyorum. vodafone bir ara 3 aylığına taşındım vodafone hatını beğenemedim. kurallar gereğince 3 ay vodafone'lu kalman gerekiyordu ve 3 ay vodafone'lu kaldım sonra 3 ayın bitince yine turkcell operatörüne taşındım gerçekten 3 ay içinde ben turkcell operatör ne o kadar özlemiştim şu anda da hiç turkcell'den başka bir şey düşünmüyorum evet turkcell'in paketleri biraz fiyatı fazla olabilir ama ben hat kullanmadığım için kontör yükledim için 6 ayda bir yüklesem de hiçbir sorun çıkmaz avantajı çoktur bedavaları çoktur mesela geçen sene yıl boyunca hiç internet almadım bütün interneti turkcell'den bedava kullandım turkcell'in bedavaları çoktur onun için ben turkcell'i kullanıyorum ve turkcell'den çok memnunum.

0

vodafone kullaniyorum. yani kalitesi bir turkcell'le yarisir. seviyorum operatorumu. paket fiyatlari acisindan da cok memnunum. turkcell'e bin basar paketleriyle. benim suan kullandigim 2 gb li bir paket var 23 tl. bu paket turkcell'de yok. en az 3 gb li.. o da 45 tl :d :d sen dusun gerisini.

0

memnun değilim türkiyeki oparetörlerdeki konuşmave internet tarifelerine bi bakın birde yurt dışındakilere bakın

1

evet ben vodafone kullanıyorum yıllardan beri, telsim iken hattımı almıştım. o gün bugün memnunum.

0

ben turkcel kullanıyorum oldukça memnunum ve diger hatlara göre turkcellin şebekesi her yerde çekiyor. şebeke sorunu yok

1

ben vodafone kullanıyorum ve oldukça memnunum. hem telefon görüşmelerinin kalitesi hem de internet çekme durumu oldukça iyi. operatörden değil de tarifeden yana belki sorun yaşayanlar olabilir. bu noktada da her bütçeye ve ihtiyaca uygun tarife bulmak mümkün.

0

hayir hic memnun degilim vodafone kullaniyorum ve boyle rezil bir oreratör yok.

0

kısmen, yani bimcell kullanıyorum ve fiyatları oldukça ucuz, dakika paketi yapmamama rağmen istediğim kişiyi dakikası 15 kuruşa rahatça arayabiliyorum vs vs ama tek sıkıntısı türk telekom altyapısını kullanıyor ve onda da internet çok aşırı yavaş malesef. evde okulda merkezde her yerde wifi olmasına rağmen yavaş diye bir de internet paketi yaptırıyorum ama bazen o yavaş wifi bile çok daha hızlı oluyor