0

akrep burcuyum ve cogunlukla evet burcumun ozelliklerini tasiyorum ve burcumun en kotu yani ofkeme kontrol olamamam ve cok inatci olmam. hic birini yasamak istemiyorum ama yasandigi anlar gelincede kendimi tutamiyorum resmen :).

0

yay burcuyum, evet özelliklerini tasıyorum.

1

oğlak burcuyum ve burcumun özelliklerini taşıyorum burçlara inanırım sadece kısıtlı bir şekilde. örneğin;kişiliğe etkisi ne inanırım fakat bugün başınıza bu olay gelecek işte bu ay bunları yaşayacaksınız gibisinden olaylara inanmam sadece kişiliğime olan etkisine inanırım ve kişiliğimi de yansıtır bir nevi.

0

ben başak burcuyum ve kesilikle burcumun bütün özelliklerini taşıyorum. herşeyin mükemmel olması için çırpınırken yorulduğumun tükendiğimin farkına çok sonradan varıyorum. en ufak şeyleri bile kafama takıyorum ve bu benim hayatımdan keyif almamın önüne geçiyor. insanlara fark ettirmemeye çalışıyorum güçlü durmaya çalışıyorum ama içimde çok büyük fırtınalar kopuyor hep içime akıtıyorum gözyaşlarımı ve kimse bunu görmüyor.

0

ben başak burcuyum burcu mun özelliklerini biliyorum evet kendi kişiliğim le kıyaslandığında bazı şeyler fazlasıyla tutuyor buda beni oldukça şaşırtıyor eskiden burçlara çok inanmazdım ama yeni insanlar tanıdıkça burçlarını öğrendikçe hep bi kıyaslama yapıyorum bakıyorum ki aynı burçlar aynı özellikleri taşıyor buda beni inanmaya oldukça ikna ediyor yukselenim ise kova bazende onun etkisinde kalabiliyorum çünkü kova burcunun özelliklerini çok iyi biliyorum

0

ben boğa burcuyum ve evet ben genellikle burcumun özelliklerini taşırım hepsini değil ama kısmen de olsa çoğunluk olarak burcumun özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum. burçlara da inanıyorum açıkcası. bizi yansıttığını düşünüyorum.