0

başak burcuyum fakat çok fazla özelliklerinden anlamasamda kafaya çok takıyorum.

0

burcum yengeç. yani yengeç gibi biriyim aslında. burcumda ne yazıyorsa doğru. merhametli, anaç, duygusal, sadık, romantik falan.. mesela koçlarla anlaşamam diye düşünüyordum ama en anlaştığım burçlardan biri koç. diğeri tabiki boğa ve yengeç.. boğayla aşırı uyumluyumdur. balık bazen garip geliyor bana. ama mesela aslan burcuyla da böyle az çok uyumumuz var. yengeç kadını ve aslan erkeği baya uyumluymuş mesela.. aslında aslanda biraz böyle kendini beğenmişlik falan var ama ben öyle şeylere çok takılmıyorum. benim yükselenim de yengeç bu arada maalesefki.. yani her şeyin aşırısı var. merhamet desen kat kat var, duygusallık tavan hele, romantiklik benden sorulur nerdeyse.. öyle bir şey işte.

0

ben boğa burcuyum ve çoğu özelliklerine uyuduğumu düşünürüm aslında burçları severim ve takip de ederim. tam olarak doğru değil ama doğruya yakın olduğunu düşünürüm astrolojinin yıldızların gökyüzünün. benim burç özellikleri arasında sadakat ön plandadır korumacılık duygusu ön plandadır bu tür özellikle gerçekten bende varılan özelliklerdir. aynı zaman da arkadaşlık duygularının gelişmiş olması anlayışlı ama bir o kadar inatçı bir yapıya sahip olmam da burcumun özellikleri arasında yer alır. yine sinirlendiğim zaman gözümün hiçbir şey görmemesi tıpkı bir boğa gibi olmam da burcumun özellikleri arasında üşengeçlik ve tembellik gibi özelliklerde mevcut ki evet gerçekten de öyle yani ben çoğuna itimat ederim bende olan özellikleri taşır burcum ve burçlara inanırım açıkcası.

0

burcum koç. özelliklerini tam bilmiyorum ama lider ruhlu olduğu kıskanç olduğu sabırsız sosyal konuşkan olduğunu okumuştum bir yerde. burcumun özelliklerini yansıtmıyorum belki de yükselenim olan burcun özelliklerini taşıyorumdur ama doğum saatimi bilmediğim için onuda tam bilemeyecegim

0

burcum balık fakat burç konusu bu kadar yüzeysel bir konu değildir. kişinin doğum haritasına bakılarak detaylı bilgiler verilebilir. balık burcu olmam yükselen kova olmam ve gezegenlerin haritamda ki konumlanmaları ile herkesin etiketlediği balık burcu özelliklerinden farklı bambaşka özellikler sergiliyorum. ama duygusalım bu bir gerçek.