0

ben başak burcuyum bazı özelliklerim benziyor bazıları da aslan burcunu andırıyor. titiz, detaycı ve düzenli biriyim.

1

burcum boğa ama yükselenim ise kova, insanların karakterlerini belirleyen yükselen burçları olurmuş. bende yükselen burcumun özelliklerine daha yatkınım. liderlik özelliği özellikle de. boğa burcunda bana uyan bir-iki özellik var. biri inatçılığım, diğeri de boğazıma düşkün olmam.

0

ben kendim balık burcuyum özellikleri hiçbir şekilde bana uymuyorm tamam balık burcu insanı inatçı, duygusal olabilir ama ben duygusalımdır ama o kadar duygusal değilim. ondan dolayı hiçbir şekilde özellikleri bana uymuyo yani nasıl balık burcuyum onu da anlamış değilim ama balık burcuyum yani. :)

0

ben çoğu zaman burcumla uyuştugumu düşünüyorum .benim burcum ikizler ve çift karakterli bir insanım bir anımı tutmaz.sürekli fikir değiştiririm fakat bazen kendime çok şaşırırım bir şeye karar verdiğim zaman hemen anında gerçekleştirdiğim de oluyor yani bir şeyi kafaya koydum da anında yapabilme özelliğim de var .yeri geldiği zaman inatçı olabilirim ama her zaman inat yapmam. sadece inat damarıma basıldığı zaman inatçı olurum normalde çok uyumlu bir insanımdır yeri geldiğinde ters tepebilirim. çünkü ben bir ikizler burcuna sahibim çok iyi kalpli olduğumu düşünüyorum. kimseye kıyamam kimseye zarar verecek bir tip de değilim çoğu zaman burcumun dedikleri çıkar .akrep burcu ile çok zıt bir burcum ve asla anlaşamıyoruz. akrep burcu hep kendi dediğim olsun diyen bir tip ve benim gün tahammülüm yok. ben herkes eşit haklara sahip olduğunu düşünüyorum ama onlar kendilerini üstün görürler. genelde çoğu şeyde yetenekli olmaya çalışırım. her isi yapabilecegime inanıyorum ama her ışte profesyonel olamam . çok araştırmayı seven , gezmeyi seven bir insanim.

0

ben akrep burcuyum ve cidden bütün okuduklarım benimle eşleşiyor.

0

burcum ikizler ve kendim ile bagdastiriyorum.yeterince kararsizim :)