0

calismadigim icin memnun olabilecegim is tanimi yok suan.

0

şu an ben de diğer arkadaşların verdiği cevapladı göz önünde bulundurarak ben de öğrencilik yaptığımı bildirmek istiyorum. öğrencilikten şu anda hiçbir mutluluk haz almamaktayım öğrencilik çok zor ve resmen köle gibi çalışmaktır .rezillik yaşamaktır sabah gel akşam git derslere çalış sınavlara çalış çok zor bir durum keşke işte çalışsam daha kolay gelir diye düşünüyorum.

1

şuan çalışmadığım için memnun olacağım bir işim yok maalesef. ama bir işte çalışacaksam eğer kesinlikle memnun ve mutlu olacağım bir işte çalışmam şart. çünkü önceki işimden hiç memnun değildim ve çok yoruluyordum. saçma sapan bir sürü problem de yaşadığım için şuan iş konusunda çok seçiciyim.

0

şu an öğrenciyim ve hiç memnun değilim. her gün arka arkaya 8 saat ders üstüne eve gitmek için binilen otobüs falan insan anlatırken yorulduğunu hissediyor cidden. stres çok fazla sonuçta geleceğimiz şu an verdiğimiz emeklere bağlı olarak şekillenecek şimdi rahatımı düşünürsem ilerideki seneleri rahatsız geçiricem ama şimdi 1 2 yıl rahatsız olamam ilerdeki zamanlarda daha rahat geçirmemi sağlıycak