0

bence siyah çok asil bir renktir fakat beyaz ve kırmızı da o kadar güzel bir renktir özellikle de kırmızı çok çekicidir.

0

bencede asil bir renk siyah özzelikle bazı fotoğraf kar görüyorum resmen deliriyorum çok güzel ve asil ama beyazı da unutmamak gerekir o da çok sade ve güzel duruyor

0

açıkçası en sevdiğim renktir ç bir iki senedir sadece siyah giyiniyorum neden olduğunu bilmiyorumm

1

asil renkler; doğal renklerdir. beyaz, siyah gibi.

0

şahsen ben siyah rengi çok severim ama bu renk kisiye göre değişebilir herkesin sevdiği renk farklı olabilir öznel yargıdır yani ama bence siyah renk güzeldir asilliğin rengi anlamına gelir çoğu kişinin siyah sevdiğini de biliyorum ama dediğim gibi öznel bir düşünce olduğu için herkesin sevdiği renk kendini özel kendine göre olabilir yani az önce cevaplardada gördum siyah yerine kahverengi diyen dolmuş yani herkesin kendi görüşüdur mesela siyahi cok sevip yazın siyah giyme nerede olabilir çünkü siyah güneşi üzerine çektiği için çok sıcak gelebilir insanlara yani herkesi ya sevmeyebilir sevse dahi hava durumuna göre giyebilir

0

dünyanın en güzel rengi siyah bence... teşekkürler

0

ben siyah rengi gerçekten ben de çok seviyorum ama yazın maalesef giyinmiyorum. güneş yaptığı için evet normalde siyah renk gerçekten de çok asil veririm ama ben saks mavisinin çok seviyorum bir çok hoş bir rengi var. hani bazı insanlar siyah sevmiyorum ama bazı insanlar da ziyaret çok seviyor benim de en sevdiğim renklerden bir tanesi siyah diyebilirim. gerçekten de asil bir renk ve ne giysen de altına veya üstüne her zaman da yakışıyor siyah her şeyde gidiyor yani..

0

siyah kadar asil bir renk bence var kahverengi ve tonları gayet asil görünen renklerden ayrıca lacivert çok şık bir renk siyah kadar olamayabilir belki ama bunlar da gayet güzel renkler ve ben genellikle kahverengi tercih eden bir kadınım.

0

bence yok ama siyah kadar olmasa da beyaz da asil

0

yani siyah kadsr asil bir renk daha bende dusunmuyorum. siyah rengine bayiliyorum zaten... asaletin rengi derler ya.. :)