0

diş çekildikten sonra çekilen bölgede kanama olabiliyor, tamponla 30 dakika bastırarak diş çekilen yerde tamponun durması gerekiyor. eğer tampon çıkarıldığında yine kanama varsa tekrar tampon koyulur ve 30 dakika tekrar beklenebilir. çekimden sonra 2 3 saat bir şey yenmemeli. hafif ağrı olabilir.
eğer gömülü 20 lik diş çekimi olmuşsa dişçi o bölgeye dikiş atacaktır ve dikişler 1 hafta veya 10 gün içerisinde alınıyor. 20 lik diş çekimi normal çekimlere göre biraz daha zor oluyor. normal diş çekimlerde çok bi problem olmuyor. ancak ilerleyen zamanlarda o dişin yarattığı boşluk için implant yapılabilir.

0

yani diş çekildiğinde çene hasar görür mü onu bilemem ama normalde sinire kadar ulaştı mı belki mazhar görebilirsin. yani bunun hakkında fazla bir yorum yapmak istemiyorum. bence en güzeli doktora gidip sormak lazım aramızda ne kadar diş çektirdim ve hiçbir şekilde yazar falan görmedim diyebilirim çok şükür ama gören insanlar vardır. belki yani geç olmadan tedavisi uygulamak lazım.

0

ağız içinde yapılan işlemler elbette doku kaybına sinir kaybına hissizliğe neden olabilir.
diş çekimi sanıldığı kadar risksiz bir olay değildir eğer çekim esnasında sinirlere ve dokulara zarar verilirse çenede his kaybı oluşur ve çenenizi hareket ettiremez siniz bu yüzden işin ehli kişilere işin ehli doktorlara güvenmek zorundasınız delirten hastalık diye bir hastalık var son zamanlarda gündemimizde olan hem ağrı hem de diş kayıplarına neden olabiliyor ki bu ağrısı dayanılmaz bir ağrı olduğu söyleniyor.