0

her şey çok pahalı. artık pazar market ayrımı kalmadı. eskiden pazrdan almanın avantajları oluyordu ama artık malesef ikiside neredeyse aynı para ve pazarda tüm çürükleri dolduruyorlar poşete.

0

yani biraz yuksek. mevsimsel gecis var suan. patlican kabak cilek filan derken... karnibahar lahana da artik son demleri ya. bir pahalilik var malesef. bir iki hafta gecsin biraz dusus olacagini dusunuyorum yaz sebze ve meyvelerinde.

1

dün cuma günüydü benim pazara gitmem gerekirdi ama elimde para olmadığı için sadece pazarı dolaştım bir şey almadım gerçekten her şey çok pahalıydı dün meyve sebze yani her şey iki kat pahalı olmuştu elma geçen hafta iki buçuk tl den aldığımız elma dün 4 lira olmuştu yani o da çok iyi elma değildi bu aralar gerçekten millet çok zorluk çekiyor pazarlarda olsun marketlerde hele hiçbir şey alınmıyor yine pazara markete güre pazar marketten daha biraz fiyatı düşüktür.

0

ben bugün pazara meyve almak için gittim fakat gittiğimde her şey çok pahalıydı bayağıdır gitmiyordum bugün bir kere gideyim dedim çileğin kilosu 7 tl örneğin ben bir öğrenci olarak bunu nasıl alayım bence fiyatlarda biraz düşme olursa çok iyi olur.