0

evet cok sakin.... her ne kadar yazarlar yarışma isteseler de kaybetme olasiliklsri var. halbuki bu iki kati kazancta her turlu kazancli, ksrlı. iste kiymet bilmiyorlar. halbuki bu iki kati kazanc zamaninda yarismadaki gibi aktif olsalar var ya. gunluk rahat 20 tl ye kadar ulasirlar. ama iste bizim yazarlar kolayi seciyor.

0

sormaninin sakin olmasındaki sebep insanların haksız kazanç kazanma istegi yani demek istediğim herkes kopya içerik üretip kopyala yapıştır yapıp yani kendi düşüncelerini yansıtmayıp para kazanmak istiyor yani kolay yoldan para kazanmak istiyor ama para kazanmak zordur arkadaşlar ama insanlar böyledir hic birseyin değerini bilmezler sizlere demek istediğim şey sormani bize bir şans verdi bu şans nedir derseniz arkadaşlar bu şans hem insanlara bilgi vermek hem bilgi almak hemde para kazanmak bize sundukları şans bu başka sitelerde verilmiş olan bilgilerin aynısını burada yazanlar var bunlar farkedilir ve hesabınız erişime kapatılır siz arkadaşlar en iyisi hazır 2 kat kazanç varken değerlendirin şuan 2 kat kazanç olduğundan dolayı 50 yoruma ortalama 25 tl kazanabilirsiniz elinizde bu şans varken neden degerlendirmeyesinizki değilmi ben bu siteye arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim ve bu siteyi once bi baktım para yatırıyormu sonra devlet onayı varmı bu şekilde şeylere baktıktan sonra başladım daha ilk paramı cekemedim fakat cekicem arkadaşlar şuan biz cok şanslıyız yani normalde 100 yoruma 25 tl kazanırken şuan 50 yoruma 25tl kazanıyoruz bu bize sunulmuş bir fırsat bunu degerlendirip para kazanmak bizim elimizde eğer biz de bu sorumaniye para kazandırirsak arkadaşlarbiz de aynı şekilde para kazanmış oluruz ben burada arkadaşlar hem arkadaşlarıma bilgi veriyorum yani arkadaşlar dediğimiz sizlere hem kendin bilgi alıyorum hem de para kazanıyorum siz de aynısını yaparak para kazanabilirsiniz iyi günler.

0

sanırım bir şeyler söyleyebilirim :d mesela ben bugün üye oldum siteye. öncesinde de hiçbir yerde görmedim sorumaninin reklamını. bir tane arkadaşım referans kodunu bana verdiği için girdim baktım cidden iyi bir sistem oturtulmuş. ama daha çok kişiyi çekebilmek ve sitenin aktif kalmasını sağlamak için reklamların arttırılması gerekiyor sanırım. ayrıca biz soru hazırlayabiliyor muyuz? eğer hazırlayabiliyorsak çok iyi olur. gün içinde insanların merak edipte internette cevabını aradığı bir sürü soru oluyor. o sorularını herkes burdan paylaşsa hem gelir elde eder hem de cevabını öğrenmiş olur. bunlar değerlendirilmeli bence :)

0

sorumani sitesi diğer sitelere göre biraz daha yeni olduğundan insanları farklı kazanç sağlama sitelerine yöneldiklerinden dolayı biraz sakin olmaktadır ama bana göre bu siteler arasında en fazla kazancı sağlayan tek site bu site çünkü diğer siteler biraz daha zamanını istedi geçirmeniz için daha fazla soru cevaplamanız gerekmektedir bu yüzden zamanınızın büyük bir kısmı da o sitelerde geçirmeniz gerekiyor bu bize çok haz kazandırır kazandırırken onlara da daha çok kazandırmamızı sağlıyor yani biz ne ne kadar çok çabalasakta onlar bizim çabamızın karşılığını tam olarak vermiyorlar ama sorma listesi bu site bu yönden diğer sitelerden oldukça iyi bir durumda zaman mı bu sitenin de öne çıkacağını ve üyelerinin daha çok çoğalacağına inanıyorum ama tabi bu sitede diğer siteler gibi kazancımizi azaltırsa bu sitedeki bir yerlerde başka arayışlar içine gireceklerdir

0

sorumani mantık olarak güzel bir sitedir. insanlar bilgilerini paylaşarak para kazanabilecekleri güzel bir sistemi vardır. mesela ekşi sözlükte insanlar bilgilerini hiçbir karşılığı olmadan paylaşıyorlar. paylaşmalarını geçtim ekşi sözlük bundan para elde ediyor ve onlara tek kuruş dahi vermiyor. ya hu bu insanların işleri güçleri var. herhangi bir şeyde hukuksal olarak isimlerini açıklamalarına rağmen konu gelire geldiğinde cimrilik gösteriyorlar. dolayısıyla hızla iyi üyelerini de kaybetmeye başladılar.

sorumaninin güncelliğini kaybetme noktasına gelecek olursak. sorumani üyelerine parayı metin uzunluğuna göre ödüyor. metin uzunluğu evet bir ölçüdür ancak tek ölçü değildir. metnin değerini biçmesi lazım sorumaninin. bu da ancak karmaşık bir algoritmayla çözülebilir. bu şekilde para getirme oranı değişmeden(!) buranın altını çiziyorum değişmeden neler yapılabilir söyleyeceğim. buranın getirisi sabit tutulsun dememin nedeni zaten yazmadan gelen gelirin az olmasıdır.

insanlar düşünerek fikir sunmaktan uzaklaşıyorlar. bunun önlemek ve insanların yazmasını teşvik etme adına artı ve eksi oylama işlemi gelire etki edebilir. ancak haset çıkmaması adına önlemler alınabilir. admin son kontrolde eksiler yokmuş gibi kabul edebilir. en önemli gelir kaynağı ise güzel içerik üreticilerini sevindirecek olanlardır. bunlara verebileceğim örnek ise en çok hit alan konunun yazarlarına ve en iyi içerik üreticilerine daha fazla para eklenecek olan bir sistem üzerine çalışılmasıdır.

sonuçta bir konu açıldığında google'dan vs. gelir elde ediyor sorumani. düzgün içerikler yazıldıkça google'dan gelen insan miktarı artacaktır. bu halde sorumani daha fazla kazanacaktır. dolayısıyla google'dan vs. daha fazla kullanıcı getiren ve dolayısıyla daha fazla gelir getiren kullanıcıların önü açılmalı ve daha fazla para kazanmaları sağlanmalıdır. bu konuda iyi içerik üreticileri editörler tarafından yıldızlanarak gelirleri arttırılabilir. böylelikle daha iyi içerik üretmeye çalışan bir ortam oluşacaktır. ortam daha nezih bir hale gelecektir. daha nezih gelen ortama ise kullanıcılar kendi istekleriyle konu açabilirler. bu şekilde sorumani ekşi sözlük gibi işleyen bir bilgi kaynağına dönüşebilir. bir de sorumaninin sahibinin kim olduğunu vs. insanların öğrenmesi daha çok güven oluşturacaktır. sorumani logosunun ise kesinlikle değiştirilmesi lazımdır. demode paintten çıkmış gibi bir görüntüsü vardır. küçük bir kaç fotoshop işleriyle güzel bir logo tasarlanabilir. onun dışında site yeterli gibi durmaktadır.

moderatörlerle vs. kontrol imkanları oluşturulabilir. site büyüdükçe kontrolü zorlaşacaktır. eğer bir moderatör vs. ararsanız ben hem kod konusunda hem de moderatörlük konusunda size yardımcı olabilirim. saygılar.

0

kazanç miktarını artırabilirler. aynı soruları çok görüyorum yeni üye olmama rağmen. maddi olarak yenilikler yapılabilir. zira kazançları ve hitleri çok daha fazla:)

0

bu soru iki ay önce sorulmuş halen güncel mi bilmiyorum.sorumaniye zam taleplerimizi ileten 2 soru sormuştum daha önce.onlar da esprili bir dille zam oranlarını yazın patrona iletelim demişlerdi.umarım bu konu görüşmeye veya toplantı gündemine alınmıştır.beklentim o yönde ve olumlu bir karar beklentisi içindeyim.az önce gördüm pazartesine kadar cevaplar iki kat kazanç sağlayacakmış.bu da güzel bir gelişme tabi.sorumaniye ilgiyi yükseltir site daha aktif hale gelir.bu arada verilen bir özel ödül veya bonus gibi .esas olan yeni fiyat güncellemesi için olan beklentimizin karşılanmasıdır.bizler siteyi aktif olarak kullanan yazarlar olarak sorumani ekibinden bu beklentimize olumlu veya olumsuz bir cevaplamayı beklemekteyiz.teşekkür ederim.

0

sorumani sitesi bugün aktif bir şekilde iki kat kazanç sistemini yürürlüğe koydu, kazançlar adına herkese bir can bir heves gelmiş oldu ve olması gereken de buydu.pazartesi gününe kadar yoğunluk olucak baya, çok güzel bir teşvik primi oldu ve herkes çok memnun şu an ki halinden.sorumani sitesi kolay kazanç sağlamak adına da eğlenceli keyifli bir site, günümün bir bölümünü buradan geçiktirmekten büyük haz alıyorum.sorumani sitesi umarım daha da gelişir güzelleşir insanlar yoğunlaşır da büyür giderek bu site, bunun devamını geleceğini bekliyorum.

0

kolay şekilde para kazanmanın mümkün olduğu bir platform olan sorumani kullanıcılarına verdiği güven ile ön plana çıkarken yaptığı iki kat etkinliği ilede daha fazla kazancın önünü açıyor. bu durumda kolay şekilde para kazanma aktif iken hâlâ daha bu durumdan daha iyisini bekleyenler elbette vardır. fakat sistemin geleceği için en fazla yapılacak şey iki kat kazanç şeklidir. bu kazanç için de iki kat kazanç etkililiği yapılıyor. giderek artan kullanıcı kitlesi ile de sorumani gündemi meşgul edecek gibi.

0

daha siteye yeni kaydoldum ve gördüklerime göre biraz sakin fazla etkinlik ve reklam yapılması lazım. örneğin milli piyango bileti gibi birşey oluşturulsun ordan bilet alalım belirli bir paraya kime çıkarsa o kazansın. kazançları güzel olmasına rağmen kitlesi biraz azdır.

0

ben yeni üye yım çekim yapanları falan bilmiyorum ama inşallah ben buradan paramı çete kim ve herkes gibi mutlu ayrılır ım allah herkese yardım etsin

0

her şey iyide günlük bir soru sorsanız ve küçük ödüller verseniz bence daha iyi bir sayfa olur

0

diğer para kazandıran sitelere göre daha kazançlı yarışmalar yapılması ve her şeyden önce reklamı iyi yapmak gerekir. bu tarz etkinlikler hem daha çok kullanıcı çekmesine yardımcı olur. hem site sahipleri kazanır hem de kullanıcılar kazanır.

0

sitenin kalitesi ve kullanıcı yapısı yüksek.ufak ufak güzel bilgilerde edinerek para biriktirebiliyoruz.2 ay önce nasıldı bilmiyorum bende yeni sayılırım ancak bildiğim kadarıyla önceleri daha çık kazanabiliyordu kullanıcılar.kazanç değerleri niraz düşmüş
site yöneticilerinin bir el atıp kazanç
değerini yükseltmesi veya büyük kazanç veren yarışmalar yapması
siyeteyi hareketlendirecektir.
daha kötü kalitedeki sitelerde kullanıcılar çoğalırken buranın hakkı
yeni oluyor.daha çok kazandıran aktiviteler
yarışmalar veya farklı kampanyalar
yapılabilir.biraz değişiklik ile
siteni yeniden canlanacağına daha kaliteli sorular ve cevaplar geleceğine inanıyorum.umarım daha çok
kazanma imkanımız olur ve harcadığımız zamanın hakkını alabiliriz.en değerli şey zaman.

0

kazanç miktari çok düşük daha yüksek olabilirdi

0

suan için site gercek den harika ama tabiki iki kat kazanc verildiğinde ben yoktum.o yüzden bilmiyorum ama gerçek den beni de teşvik eden arkdasa teşekkür ediyorum.ayrıca tabiki ilk günle su anki zaman arasında çok fark var hemde üye sayısında artış hemde soru ve cevaplarda artış var.sorumani üyelerini düşünen ve onlar için calisan bir şirket yeni yarışmalar ve ozellikler eklemeliler bence artı birde sorulara birkaç kuruş zam birde cevaplar için birkaç kuruş zam yapmalilar diye dusunuyorum bende.hemde benim görüşüm soru soran ve cevap veren kişiler daha çok ilgi artar hemde site değeri artar hemde millet hem kazanır hem eğlenir diye dusunuyorum bende.sorumani suan en güvenlilir para dağıtan hemde bilgilendiren bir platform.daha çok kazanmak için uzun yazmalisiniz .hemde daha çok kazanc sağlamak için referans saglayabilirisiniz kazandınız artar ozaman tabiki.asla sorumaniden kimse kuşku duymasın .

0

yani bence kazanc miktarini biraz artirirsa daha iyi olur bence

0

siteye üye olduktan ve kuralları öğrendikten sonra vakit buldukça yazıyorum. burda bazı değişiklikler yapılmalı siteye çok soru yağmuru oluyor buda cevaplayacaklar için bence sorun. bunun yerine soru sormanin limiti olmak az soru çok cevap yazılsın benim fikrim bu yönde.

0

bence çok güzel bir site olmuş yani benim bazı ihtiyaçlarım var sayenizde onları yavaş yavaş kapaticam teşekkür ederim

0

öncelikle soru mani yapımcılarına çok teşekkür ederiz bize böyle bir kaliteli para kazanma sistemi sundukları için ne kadar satır yazarsak o kadar para nekadar soru cevaplarsak bir de ne kadar soru sorarsak para kazana biliyoruz her türlü para kazanabiliyoruz biz tam da sorimani yapımcılarına çok teşekkür ediyoruz.