0

hiçbir virüs kendisini sakın tıklama diyerek ele vermez bu insanların dikkatini çekmek için yapılmış stratejik reklam pazarı tuzaklarıdır.internet ortamında kazançlar sınırlı olduğu için bir şekilde sizin bir yerlere tıklayıp girmeniz sağlanmalıdır yoksa internet üzerinden para kazanmaya çalışan kişiler umdukları kazancı elde edemezler.

0

hayır tıklamam çünkü tıkladığım zaman sonunun nereye gideceğini biliyorum zaten kimseninde bunlara inanıp tıklamasınıda tavsiye etmem

0

böyle denilince daha fazla tıklama isteği duyarım merak ederim

1

sakın tıklama denilen yerlere saklamıyorum. çünkü genelde virüs çıkabilir ya da saçma sapan cümleler yazılıyor. ya da allah adına bilmiyorum bunu yap şunu yap deniliyor . 30 kişiye gönder gibi ya da hesabınızı ele geçirmek için bir link ile aratıyor .. sonra linkleri bastığınızda veya onlara bastığınızda hesabınızı alabiliyorlar ve hesabınıza alıp ele geçirebilirler.

0

tıklarım. çünkü neden "sakın tıklama." dediğini anlamak isterim. ama bu işten zararlı çıkarsam, veya virüs falan yersem, yapacak bir şey yok. sonuçlarına katlanırım. veya bütün bu dediklerimi bir köşeye atın, tıklamam.

0

valla hiç merak ta etmiyorum etsemde elimi bile götürmem o çünkü ilgimi çekiyor

0

insan psikolojisi yasaklar hep cazip gelir

0

bunların virüs olduklarının farkında olduğum için merak edip de tıklamam öyle. ama belki ilk kez başıma geldiğinde merak edip tıklamış bile olabilirim ama ondan sonra daha da yapmamışımdır.

0

hiçbir zaman bu tür şeyler merakımı uyandırmamıştır ve tıklamamışımdır

0

sakin tiklama denilen yazilar virustur cogu cunku insanlarin icinde bu tur yazilarla merak uyandirmaya calisiyorlar ve basarip bir suru kisiyi farkli sekillerde dolandirabiliyorlar. bu yuzden dolayi o tur yazilara ya da linklere asla tiklamayin sizin kisisel bilgilerinizi calip sizin banka hesabinizdan binlerce lira kredi cekebilirler. bu yuzden dolayi dikkatli olun o tur seylere tiklamayin.

0

hayır bu tür ilgi çekmeye çalışan yazıları hiçbir şekilde basmam ve merakla etmen doğrusu inanılması gerekir.