0

hiç olmaz mı bir sürü... öncelikle türkiye tabii ki canım ülkemde hala bilmediğim görmediğim ve gezmek istediğim bir sürü yer var... doğu bölgemiz de buna dahil çünkü oraları da diğer yerlerden ayırmamak gerekli diye düşünüyorum.. sonrasında ise yurtdışı tabii.. imkanım olsa her yere gitmek görmek isterim. ama türkiye'de başlıca kapadokya, eskişehir, fethiye, karadeniz bölgesi diyebilirim.. yurtdışı olarak da başta italya olmak üzere, ingiltere, polonya, almanya, azerbaycan, yunanistan'ı görmek istiyorum...

0

iskandinav ülkeleri tabii ki danimarka norveç falan ölmeden görülecek listemde

0

var japonya ve çin'deki sokakları ver ortamı çok merak ediyorum. ve gitmek istiyorum.

1

yani en çok türkiye turu yapmak istiyorum. bunu sevdiğimle benşm hayalim olan karavanla inşallah olur. ve ondan sonra duruma göre parise gitmek istiyoruz.

2

merak edip gitmek istediğim bir yer değil bir sürü yer var. fırsatını bulunca tüm türkiye'yi gezmeyi düşünüyorum. sonrasında da tabi yurtdışına gitmeyi düşünüyorum.

1

yaşadığım yer dışında diğer her yeri merak ediyorum ama en çok merak ettiğim yer mekanik atölyeleri dünyanın neresinde olursa olsun hepsini gözlemlemek isterim

1

türkiye'de birçok ilde çok güzel yerler var ben çok isterim gitmeyi mardin'e, şanlıurfa-göbeklitepe ve balıklı göle, konya-mevlana türbesi'ne, trabzon sümela manatırı'na, mersin cennet- cehennem obruğuna tabi daha birçok yer var.

1

rusya ya gitmek istiyorum güzel bi ülke olduğunu düşünüyorum ve gezilecek çok yer var tarihi yerler eğlence mekanı gibi

1

en cok ilgimi ceken yerler arasinda suriye iran irak bolgeleri var insanlarin yasantilarini gormek isterdim

1

meksika brezilya portekiz nedenini bilmiyorum ama ilgimi cekiyor

1

asya ülkelerini çok merak ediyorum özellikle çin

1

merak edibde cok yer gormek istiyorum. gorduyum yerleri birde gormek istiyorum. esasda yunanistanda santorini adasina gitmek istiyorum.gidibde orda yukaridan asagi kendimin bir selfisini cekibde gelsem. artik hayal bile kuruyorum ada icin.

1

ćin seddi çok merak ediyorum gitmek ve görmek istiyorum

1

mısır, hindistan , tayland , bosna hersek, küba , kamboçya , amerika , kanada , izlanda

2

ingiltere londro en büyük hayallerim hayaller ingiltere londro gerçekler türkiye antalya adana

1

türkiye de gidip görmek istediğim çok yer var. karadeniz bölgesi, mardin, kapadokya, pamukkale, nemrut dağı vs. merak ettiğim ve görülmesi gereken bir sürü yer var ama fırsat olmuyor ne yazık ki.

1

yerler var. dünyanın gezilir görülebilecek her yerini görmek isterim

1

kesinlikle las vegas çünkü hayaller şehri