0

taktik maktik yok bam bam bam oyna devam :p

0

biraz araştırırım. ondan sonra pat diye açılırım. ilişkimiz olursa da yine araştırmaya devam ederim harıl harıl :)) .

0

çıkacaksın karşısına adam gibi konuşacaksın ne öyle takip edip bişeyler öğrenmek bize göre değil. çıkar konuşursun olursa olur olmazsa hayat devam ediyor.

0

bir kişiden hoşlanıyorsanız onun sizden hoşlanmadığını düşünüyorsanız etkilemek dikkatini çekmek gayet kolay önemli olan insanın o işlere uğraşacak vakti olması o kadar dersin,okulun derdi varken kendini geçindirmeye çalışırken bir kız arkadaş edinmek külfet geliyor bana ha eğer illaki kafayı bu işe takmışsanız sevdiği şeylerden yürümek en doğru yol. futbol mu seviyor taraftar olun ama amigo değil. gezmeyi mi seviyor ona gezdiğniiz ya da gezmmek istediğniiz şeylerden bahsedin emin olun bunları yapınca ya gözünüzde fazla büyüttüğünüzü düşünüp geri adam atıcaksınız ya da mutlu bir ilişkiye adım atıcaksınız(sevdiği bir diziyi onla beraber takip ettiğim için gönlünü kazanmıştım şuan ki kız arkadaşımın ve 3 yıllık sevgiliyiz)

0

pat dıye acılırım zaman kaybetmenın kımseye bı yararı yok

0

aşık olduğum kişiye, onu sevdiğimi ona aşık olduğumu söylemek olağan gelişen bir durumda oluyor. yani pat diye birden oluyor, onun herşeyini takip edip öğrenmek gibi şeyleri aklıma yazıp alıştıra alıştıra pat diye çıkıyor kuş yuvadan :) aşık olunması da söylemesi kadar zor bu devirde çünkü kimse güvenilir değil.

0

kimse için kendimi değiştiremem. insan sevdiğini olduğu gibi kabul etmeli.

0

hiç öyle şeyler yapmam ya ben baya pat diye söylerdim .

0

şahsen ilk onun açılmasını beklerim ama hareketlerimden belli ederim ama hoşlandığımı

0

karşındaki kişiye göre değişir tabii ki ama önceden samimiyetiniz yoksa biraz tanımadan zor :)