0

bir kimse tarafından kandırılmak gayet normaldir ki bunu genelde insanlar yalan söyleyerek yaparlar ve bu yalan er yada geç bir şekilde ortaya çıkar çünkü gerçeklerin şöyle bir özelliği vardır enin de sonunda ortaya çıkarlar .

kandırılmak kötü bir his yaratır elbette fakat kandırmanın amacı doğrultusunda niyet ve hedef eğer pozitif bir yönde ise bu gayet normal bir durumdur. tabi ki insanlar bunu sıklaıkla kullanamsa da genelde hatalarını , kusurlarını örtmek için kandırmak veya daha iyi bir terim ile ylaan söylemek yollarına başvuruyolar.

0

üzülür ve kendimi kötü hissederim. nasıl bu kadar aptal olabildim ki diye sorarım kendime.

0

üzgün. öfkeli. soğuk davranırım. çok güvenmem artık.

0

yani ben daha önce yaşadığım için elbette çok kötü bir durum.insan kendine diyorki acaba ben çok mu saf biriyim de beni kandırabiliyorlar..

0

durum beni çok üzer bunu yapan kişidense kendime daha çok kızarım bu fırsatı verdiğim için.. mesafe her zaman iyidir.

0

eğer biri beni kandırırsa kendimi aptal ve enayi hissederim

0

eğer birisi tarafından kaldırılırsa elbette kendimi aptal gibi hissederim ama bu olabilecek bir şey çünkü ben insanlara çok kolay güveniyorum ancak her insan güvenimi taşıyabilecek kadar dürüst değil daha doğrusu her insan insan değil ona güvenmiş olan insanları yarı yolda bırakabilecek karaktersiz insanlar her tarafta var bu yüzden kendimi her ne kadar aptal hissetsem bile en azından ben kendi adıma doğru bir şey yaptığımı düşünüyorum karşı tarafın kendini kötü hissetmesi gerekir dürüst bir insanın duygularıyla oynayıp onu kandırdığı için.

0

beni eğer birisi kandırırsa kendimi çok kötü kötü hissederim kendimi aptal yerine onmuş sayarım ve çok kırılırdım açıkçası.