0

aldatılmak korkunç bir şey kesinlikle.aldatıldığımda genelde başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi olur.allah düşmanımın başına bile vermesin.hiçbir şey yapmak , hiçbir şey yemek istemiyorsunuz.direk nefret ediyorsunuz o kişiden ve sürekli arayıp ona kızmak, ağlamak istiyorsunuz.

0

aldatildigim zaman tabiki de fazlasi ile kendimi kötü hissederim.aldatilmak nasil bir duygudur onu da bilirim.cunku bir zamanlar bende aldatildim ve sevgilim ile cikar iken sevgilim beni baska bir erkek ile aldatmisti.aldatıldığım zaman hissettiğim his benim için ayrı bir önem taşıyordu.o an öyle bir şekilde kötü hissettim ki size anlatamam.dışarı çıkmışım arkadaşımı gördüm konuştuk o dedi ki sevgilini gördüm bi erkekle öpüşüyordu dedi ben başta inanmadım sonradan kendi de yüzsüz bir şekilde bana açıkladı.ağladım üzüldüm onsuz yaşayamam dedim ama yapacak bir şey yok şu anda unuttum ne hali var ise görsün.bu tür duyguları hissettim.

0

o dakika bırakırım o kişiyi. sonuçta o kişi beni değil kendini aldatmış olur. o yüzden çokta takılmam açıkçası. ama ilk zaman tabi üzülürüm. aldattığı kişiyle kendimi ilk zaman kıyaslamaya bile gidebilirim belki üzüntüden. sonra düşünürüm. eğer o aldattığı kişi beni bildiği halde bunu yaptıysa zaten benle kıyaslanamaz bile. ben kim o kim ki yani sonuçta. o yüzden çokta üzülmeye gerek yok. ne halleri varsa görsünler. zaten gittiği gibi geri geliyor. affetmiyorsun yolluyorsun. boomerang gibi yine geri dönmek istiyor. asla affetmem. siz de affetmeyin bence. bir kere aldatan ikinciyi de aldatır üçüncüyü de.

0

aldatılmak, sadece biri hayatında var iken başka biri ile aşk yaşamak değildir. aldatılmak bana göre bir insanı kandırmak, onu aptal yerine koymak ve arkasından iş çevirmektir. herkesin düşüncesi farklıdır tabi. eğer sevdiğim kişi beni aldatırsa benim için bitmiştir. büyük konuşmamakla birlikte asla affetmem. onu hayatımdan siler atarım. ben ona güvenmişim, inanmışım, sevmişim bana bunu yapamaz. yaparsa sonuçlarına katlanır.