1

her iki tarafın da birbirininin fikirlerine saygı göstermesi gerekir. birbirlerine güvenmeliler. saygılı olmalılar ki huzurlu bir evlilik sürdürebilsinler.

0

huzurlu bir evlilik klasik olacak ama sevgi saygı anlayış üçlüsü ile olabilecek bir şeydir. klasiktir ama bunları tamamiyle başarmak zordur. sevgi en kolayıdir bana gore ama her olayda anlayisli olmak gerçekten zordur çünkü insaniz başımıza çok farklı şeyler gelip geçmektedir hayatımıza çok farklı türde insanlar girmektedir. tüm bunlara rağmen karşılıklı anlayış içinde olmak, her koşulda saygıyı korumak gerçekten zordur ancak sonucunda huzuru elde edersiniz

2

huzurlu bir evlilik için iki tarafta birbirini anlaması gerek. iki insan birbirini anlarsa huzurlu ve mutlu bir evlilik geçirir. ama illa kavga ve tartışma olacaktır. ama iki insan birbirini anlarsa o kavgalardan da güzelce anlaşırlar.

0

güven
saygı
adaletli oluş
sadık

0

anlayış. anlayışlı olduktan sonra sadece evlilikte değil bütün ilişkiler de geçerli bu. karşılıklı olmalı yoksa pek işe yaramıyor.

0

kişilerin karşılıklı olarak alttan almayı bilmeleri gerekmektedir. herkesin bir eşref saati olabilir. önemli olan kırılan şeyleri çöpe atmak değil tamir etmeye çalışmaktır.

0

öncelikle anlayış, çabuk parlamamak, karsindakini dinlemek.