0

asla yapmam dediğim tek şey aldatmak kandırmaktır. bir insanı bu zamana kadar asla aldatmadım asla kandırmadım. öyle bir şeyi yapmam yapmayı da düşünmem. iğrenç bir şeydir karaktersizliktir çünkü. öyle de yetiştirilmediğim için aklımın ucundan bile geçmez bu tür pislikler.

0

hiç bir şey çünkü yapmam dedigimiz her şeyi yapıyoruz maalesef ,onun için artık hiç birşey için onu yapmam bunu yapmam demiyeceğim.

0

hayatta asla yapmam dememek getekir. boşuna dememişler büyük lolma ye büyük laf etme diye. ben sigara içmem asla diyorum. umarım içmem.

0

asla yapmam dediğim her şeyi yaptığım için kesin konuşmak istemiyorum. fakat insan kalbi kırmak istemem.

0

asla yapmam diyerek büyük konuşma yapılmamalı. bir söz var hatta ama aklıma gelmedi şuan.

0

ben bu hayatta asla bunu yapmam şunu yapmam demiyorum çünkü yapmam dediğim her şeyi yaptım asla sigara kullanmam dedim kullandım asla hata yapmam dedim yaptım asla ihanet etmem dedim ettim o yüzden bu hayatta asla yapmam dediğim en ufak bir şey yok

0

asla yapmam dediğim ne varsa yaptım o yüzden asla yapmam dediğim bisey yok

0

hayatta asla yapmam dediğim şey insanları hor görmek çünkü bu davranışı çok yanlış buluyorum. kendime asla yakıştırmam ve hayatım boyunca bunu yapmam .

0

bu konuda kim ne derse desin yalan söylüyodur. çocukken asla sigara içmem derdim şimdi ağzımdan düşmüyor, asla küfür etmem diyordum şuan ağzımdan düşmüyor, asla alkol içmem diyordum senede 1 de olsa yine içiyorum yani şuan burda asla adam öldürmem desemde gelecekte ne olacağını kimse bilemez. işte nefis böyle bişey sahip çıkamazsan asla yapmam dediklerinide yaparsın.

0

hayatta asla yapmam dediğim tek şey bi insana tam anlamı ile güvenmek. genede allaha büyük konuşmayım ama kimseye tam anlamı ile güvmem.

0

asla asla denmemeli. duruma göre her şey değişiyor.