1

asla büyük konuşmam diyorum ben. kimseyi kınamam her zaman empati yapmaya çalışıyorum. elimden geldiğince tabi. çünkü hiç kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş. o yüzden büyük konuşmamak ve kimseyi kınamamak lazım bu hayatta. insanlar öyle bir hale geliyor ki çünkü yapmam dedikleri her şeyi bir bir yapar hale geliyorlar. bu hayatta asla ,asla dememek lazım. ne geliyorsa başımıza şu tutamadığımız çok dolayı geliyor zaten.

0

öncelik ile söylemem lazım ki insanların görüslerine saygı gösteren birisiyim. fakat ben bu hayatta asla ama asla kendi cinsim ile bir ilişki yaşamam. bunu düşünmek bile beni sinir ediyor. benim bu hayatta yapmayı sevmediğim tek seyde. yalan söyleyen insanlara katlanmaktadır. zorla karsımdakinş kırmayım diye katlanıyorum ama inanki hiç sevmeden yaptıgım bir sey. yalan söylediğini bildiğim halde bunu dinleyip inanmis gibi yapmak kadar nefret ettiğim bir durum veya bir sey yok.

0

asla erkenden uyanmam. gerekirse hiç uyumayabilirim ama sabahın köründe asla uyanmam. ola ki uyandırıldım ben bile kendimden nefret ediyorum o anlarda gerisini varın siz düşünün.

0

tacizi tecavüzü hiç bir zaman diliminde hoşgörüyle veya sebebi vardırla karşılamam
hayvana şiddet uygulamam
asla amcamı affetmem