0

tabiki her zaman ben sınıf birincisi olmama rağmen ben bile bir iki dersten hep kopya çekerdim mesela diğer insanlar matematik edebiyat gibi derslerden kopya çekip yetmiş falan alırdı ben o derslerde kopyasız doksan doksan beş arası not alırdım ama basit ve sadece iki veya bir saatlik derslerden yani bazılarından hep düşük alırdım tek çare de kopya kalırdı bende istemezdim ama mecburdum kopya çekmeye sayesinde ortalamam yükseliyor

0

zaman zaman çekmişliğim var ama abartmadan ilerde öğretmen olursam çektirmem ama

0

aslında pek kopya çektiğim söylenemez fakat ara sıra çekiyorum örneğin ortaokulda genelde kopya veren kişiydim mesela öğretmenlerim arkadaşlarım benim kağıdıma bakmaması için genelde kendi masalarında sınav yaparlardı beni veya en arka sıraya atarlardı yanıma da kimseyi oturtmazlar veya kopya çekmeyen birini bırakırdı. lisede kelebek sistemi olduğu için kendi sınıfınızdaki kişilerle pek karşılaşmıyoruz en fazla 1 kişiyle aynı sınıftayız o da bayağı uzak oluyor yazarsak sıranın üzerine yazabiliriz oda hocanın fark etmemesi gerekir tabi kontrol ederse yandık... genelde kendi sınıfımızda olduğumuz çok önemsiz sınavlarda genelde yaparım.

0

kopya çekerdim ama yine de bi yere gelemedim

0

oooo... hem de nasil... lise sonda baya kopyaci olup cikmistim. butun derslerde kopyami hazirlardim ama kopyayi hazirlamaktan dolayi aklima girerdi pek bakmazdim o yuzden kagitlarima.

1

sınavlarda pek kopya çekmedim yani okul hayatımda. genelde sınavlara çalışırdım. kopya çekmeye pek ihtiyaç duymazdım.