1

kesinlikle bir araba koleksiyonum olurdu ve kendime özel araba toplardım.

0

istediğim kadar param olsa bir kısmını anneme verirdim kalanıyla da tatile giderdim. biraz kıyafet alırdım. bir kısmıyla altın falan alırdım. yapacaklarım sınırlı benim.

0

şu an istediğim kadar param olsaydı öncelikle küçüklüğümden beri yapamadığım ve hasret kaldım her şeyi ama her şeyi yapardım kendime güzel bir ev alırdım daha sonra bugüne kadar gözümde kalmış bütün hoşuma giden kıyafetleri alırdın daha sonra �stediğim ayakkabıları alırdım ama aldığım her şeyde marka olurdu çünkü bugüne kadar fazla marka alamıyordum daha sonra parayla güzel bir tatil yapardım yapardım hem de �zmir'de antalya'da bütün tatil yerlerini gezerdim 1 tane kendime araba alırdım ve kahvaltıya giderdim yemeğimi dışarıda yerdim çocukluğumda kalmış bütün heveslerimi o çok parayla gidermeye çalışırdım

0

öncelikle istediğim kadar para olsaydı öncelikle kendime boğa kenarında bir ev alırdım ve hergün boğaz kenarında yemek yerim.ve alışveriş merkezinde gidip kendime ayakkabı, tişört.pantalon vb.şeyler alıp ve biletimi alıp tüm türkiyeyi hatta tüm ülkeyi gezerdim ve buda benim açımdan güzel olurdu ve öncelikle köy yerlerinde ki herkese yardım ederdim ve onların yüzündeki mutluluğu görmek isterdim ve daha sonra istediğim okullarda okurdum liseye sınavına hazırlanma gerek kalmazdı paraya kıyıp özel okula gitmeyi tercih yapardım ve üniversitede ise master yapıp yabancı ülkeler gidip eğlenmek ve istediğim telefonu alıp tüm manzaraları çekmek ve doğa ile iç içe olmak isterdim.ve herkese istedi kadar eşya alırdım özellikle köy yerlerindeki öğrencilere yardım da bulunursunuz örneğin kırtasiye malzemelerinde ve giyim malzemelerinde yardım ederdim....

1

yani şu anda büyük bir para elime geçmeyeceği için şu anda istediğin para elimde olsaydı bu oruç ayında bir markete gider sahur ve iftar için istedim her yiyeceği alabilirdim çünkü maalesef her şey pahalı olmuş ve gerçekten elimizde para kalmadığı için doğru dürüst oruç için alışveriş yapmadım elimde para olsaydı hiç olmazsa kendime çocuklarım eşim için güzel bir alış veriş yapardım ve oruç için yiyecek içecek vesaire et falan alırdım ve güzel yemekler yapardım çünkü o da elime geçmeyecek mümkündür.

0

simdi kanka. benim istediğim kadar param olsa öncelikle kendime bir tane daire ya da mustakil bir ev, villa filan alırım. cunku kiraciliktan o kadar sıkıldım ki, kendime ait bir evim olsun istiyorum. eger elimde para kaliyorsa bir is kurmaya filan calisirim acikcasi. issizligin bu zamanda had safhada olmasi artik canima tak dedi cunku. belki cok buyuk bir istihdam saglayamam ama az cok birkac kisiye nefes olsam bile cok guzel olurdu acikcasi. birde turkiye'nin her yerini ve gormek istedigim birkac ülke var. onlari gormeyi cok istiyorum.

0

dünyayı gezerim ve bir daha türkiyeye gelmem büyük ihtimalle doğa başka hayatlar başka hava başka insanlar başka dil başka evler başka tarih yeni yeni bilgiler insan en başından hep merak arzusu yüzünden devamlı yeni bilgilere açık olma hissi mükemmel . kolombiya da ilk defa gördüğünüz meyveyi yerken aldığınız his. new yorkta ara sokaklarda kaybolma hissi londra da dev bir tarih mükemmel bir hayat olurdu .