0

ilk olarak o yüklü parayı güzelce bir banka hesabına yatırdım daha sonra o paranın yarısıyla beraber 2 ev alırdım birini kiraya birini kendime kendim olan deniz manzaralı geniş ve ferah olurdu mutlaka daha sonra diğer yarısının bir kısmıyla güzel orta dereceli bir araba alırdım paranın diğer kalan kısmıyla ufak tefek borçlarımı kapatırdım ve son olarak kendi paramı ve son geriye kalan kısmını biriktirerek güzel küçük bir dükkan açardım içini hayalime göre döşerdim

0

elimde olan paranin durumuna bakar ona gore yatirim yaparim. daire alacak kadsr param olsa elimde kesinlikle daire alirim. ama o kadar para yoksa ilk aklima gelecek olan yatirim araci altin olur. eger alabilirsem imarli bir arsa da alabilirim. imarli arsalar her zaman daha iyidir. ustune rv yapma imkanin var.

0

param olsa tekstile yatırım yapardım çünkü o işte çok büyük paralar dönüyor .

1

türk hava yolları hissesi satın alırdım.

0

cafe büfe tarzı bir dükkan açmak isterdim, kendi işimin patronu olmayı hep hayal ediyorum.

0

param olsa geleceğe yatırım yapardım. ilk önce bir banka hesabı açıp parayı oraya yatırırdım. daha sonrasında o paranın üstüne eklemeler yapardım. ve ilerleyen zamanlarda kuracağım aileme daha iyi bir gelecek sunabilmek adına o parayı harcardım.

0

elimdeki paranın miktarına bağlı birazda yapacağım şeyler... mesela 700-800 bin olsa istanbul yenidoğanda 2+1 daireleri rahatlıkla 200-250 bin arası bulabilirim ve hemen o parama ne kadar daire oluyorsa hepsine daire alır, kiraya verirdim. 3 tane alabilirim rahatlıkla sanırım.

0

param olsa faize yatırırdım şuan ki faiz oranlarından bilginiz vardır sanıyorum.

0

çok param olsa bir sahil oteli yaptırmak isterdim

0

paranın durumuna bağlı diyeyim... ama daire alır kiraya verirdim sanırım

0

param olsa ew alıp kiraya vermek yerine iş yeri alır kiraya verirdim getirisi daha yüksek bunun dışında araç alarak yatırım yapardım

0

sürekli karşılığı olan bir yatırım olur