0

param olsa araba alırdım anneme. sonra isterse kullanır isterse satar bana farketmez. onun üstüne yapardım arabayı da .

0

miktarına bağlı bir şey. ama ben ev alırdım. araba aldığınız zaman yatırım niyetinde yapamıyorsunuz. ancak fiyatı uygun olursa ileride satıp kar edersiniz. ama ev öyle değil misalen 85 bin tl ye 1+1 ev alırsanız temelden, bunu bir kaç sene sonra masrafını yapıp minimum 110 bin tl ye satabilirsiniz. ama sıfır bir araba alsanız 100 bine en az satarsanız 5-10 bin zarar edersiniz.

0

tabikide ev alirim cunku ev arabadan onxe gelir cunku benim icin ev onemlidir cunku ev aldiginda mesala yaninda duruyor ev arabada desem mesala araba aldim dusunelim araba yaninda olmaz cunku neden allah korusun desem araba kaza yapar mesala zarar cikartir mesala araba kullanilmaz gale gelir is cikartir ve olnaz ev alsan karli cikicaksin daga guzel mesala bir ev aldin 100 bin tl aldin mesala 2 yil sonra sikiliyorsun diyorsun baska yere tasinmak istiyorum ve evi satarak baska yere gidebilirsin cunku onu 2 kati kadar satabilirsin mesala araba aldin araba zarar cikaririr alacaksanda evden once basla benim dedigim

0

param olsa... elimdeki para ne kadar ama... paranin durumuna gore alirim evi ya da arabayi... evi alacak kadarsa tabiki hemen ev alirim ama araba icin aybu seyi soyleyemdyecdgim... araba almazdim ben. sevliyorum arabayi

0

ev ve araba alırım çünkü ikisinde yok buda insan oğlunun en büyük ihtiyacıdır bunlar olmadan araba olmadan minibüste eziliriz ev olmasa kirada surunuruz

0

çok şükür şuan evimiz var ama para olsa elbette araba alırız minibüslerde otobüslerde insan bunalıyor hava alamıyor tacize uğrayan insanlar çok ve de

0

ev alırım insanın eve daha çok ihtiyacı vardır. gerçi arabaya da var ,ama ev daha onemli evsiz olmuyor gerçektende hemen giderdim evimi alirdim.

0

şimdi param olsa ev mi alırsın araba mı demişşsin ama. ben şöyle söyleyeyim ilk paramın durumuna bakarım. ev alabilecek düzeyde mi diye. gidip de bi 30 bin 40 bin ve üstü bir para varsa elimde altına yatırırım. araba kullanmasını bilmiyorum çünkü. araç boşu boşuna neden evin önünde yatsın değil mi :d :d o yüzden az da olsa çok da olsa ev için değerlendiririm.

1

ilk önce tabi ev alırım. araba haydi haydi alınır ama ev alınması çok zor. ilk tercihim ev olurdu.

0

öncelikle galiba ev alırdım çünkü arabaya her türlü benzin parası gittiği için yetiştirmek biraz sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum.bu yüzden ev almak benim için daha faydalı olacağını tahmin edebiliyorum.çünkü gün geçtikçe ev fiyatlarını yükselmeler arttığında görebilmekteyiz.

2

ev alırdım. başımı sokacak bir evim olmadıktan sonra arabayı ne yapayım. ilk önce ev alırım. sonra eğer param olursa araba alırım.

0

araba her zaman para yer. ister kullan ister evin önünde yatsın, her türlü para yer ama ev yılda bir kere yerse yer deyse yemez. benim param olsa ev alırdım geleceğe yatırım olsun diye.