0

oncelikle ben sitedeki temizligin soyle olmasini istiyorum. tabi ayni sorulan sorular olacak. bundan bir sikayetim yok. cunku mesela bugun uye olan birisi soracagi soru, sitede sorulmus mu sorulmamis mi bilemedigi icin ayni soruyu sormus oluyor. bundan yana bir sikayetim olmaz. ama gidip benim dun sormus oldugum soruyu baska bir yazar bugun sorabiliyorsa resmen taklittir, kopyadır. bunlarin sorulari silinse guzel olur. yani taklit sorulari istemiyoruz burada.

0

sorunun nedenini de yazsaydın ne gibi temizlik yazar mı yoksa soru temizliğimi mesela adam akıllı sorular bende bekliyorum gerçekten bende öyle düşünüyorum . ama yazar olarak bence daha da artmalı. yazar sayısı arttıkça sorular kaliteli hale gelme ihtimali var.

0

site iyi durumda bence ben bir sıkıntısını görmedim henüz.

0

hangi konuda temizliğe ihtiyacı var tam olarak açıklasak daha iyi olur tabi. bence öncelikle soru soranların yeri geldiği zaman cevap vermesi gerekiyor. çok aşırı soru sorup cevap verilmediği zaman kendileri de cevap verebilmeliler. benim en çok takıldığım nokta bu. herkes özgür tabi ama sitenin gelişmesi için bence buna dikkat etmek gerekiyor. şimdi daha önce aynı soru sorulmuş mu onu da anlayabiliyoruz bence güzel bir çalışma olmuş.