0

tövbe haşa kapitilazmde para herşeydir insan belli bir yaştan sonra anlıyor lazım olduğunu parasız yaşanmadığını yani herkesin paraya ihtiyacı vardır

0

yani burada olanlarin %98 inin paraya ihtiyaci oldugu icin bu sitedeler. o %2 lik dilimde hem eglenirim hem para kazanirim mantigindadir yani. cogumuzun ihtiyaci var yani sonucta. ben burada daha cok para kazandigim icin duruyorum. para kazandirmasa uye olur muydum. olurdum yine ama bu kadar aktifligim kesinlikle olmazdi. arada ugrar soyle bir bakae, bazende bir iki birsey yazar cikardim.

0

mecbur herkesin ihtiyacı var hele istanbulda yaşıyosan parasız 1 hafta geçirmen imkansız

0

paraya ihtiyacı olmayanın burda işi nedir :) millet gelmiş işte yazılar yazıyor sorular soruyor buda siteye makale olmakla beraber googledede ilgili aramalarda çıkmaktadır.

0

paraya ihtiyacım olmsa neden ugraşayımki param olda onu harcarım ihtiyaçlarımı giderırım şuan okadar paraya ihtiyacım oldugu bi zaman rabbım kimseyı daraltmasın ihtiyaçları karşılayamamak ozamn caresızlıkkı çalışmak istesen engeller var cok zor bır durum yanı olmadımı olmuyo burdan az cok ugraşıp kazanıp bırazda olsa bı ihtiyaçımı karşılasa bana yeter elımden geldıgı kadar yapmaya calışıyorum tabi henüz para kazanmadım hiç ama kazanan ve alanlar var guvenılır olduguna emınım oyuzden ugraşıyorum az da olsa kazanmak istıyorum yanı çok ihtiyaçım var gerçekten

0

tabi paraya herkezin ihtiyacı var yoksa neden ugrasak

0

bence hepimizin paraya ihtiyacı var. ben kendi adıma konuşacak olursam şahsen benim normal şartlarda yok. ama neden buradayım? yine de biraz daha olsun, birikir, bir şeyler alırım ihtiyaç vs diye.. her şey para çünkü. bir de tabi zamlandı her şey artık ateş pahasına.. o yüzden para şart.

1

burada olan herkesin ihtiyacı var bence çünkü parasız da olmuyor.

1

evet hepimizin paraya ihtiyacı var. sen bir de hadi uygulamasını kullananlara bak :) hepsi belirli bir saati bekliyor ve yarım milyon kişi az bi ödül için yarışıyor. en sonunda da kazananlara 25 kuruş falan anca düşüyor. resmen yarım milyon kişi günün belli bir saatini 25 kuruş için bekliyor. onda da birçoğu o ödülü de kazanamıyor :))

2

ihtiyac olmasaydi eger ogleden sonrami internette alternatif oara kazanmak icin aramazdim.sahsen. adi batmayasica lidyalilar :(

1

bu dünyada herşey para :) paraya ihtiyacı olmayan var mı allah aşkına

1

herkesin paraya ihtiyacı vardır. her şey para para para.

1

bu ekonomi de evet herkesin paraya ihtiyacı var. ne yazik ki aldığımız kazandığımız paralsr yetersiz kalıyor ve ek gelirli işlere başvurmak zorunda kalıyoruz.

0

paraya ihtiyacımız olmasa burada vaktimizi değerlendirmeyiz tabiki hepimizin paraya ihtiyacı var

0

yaniii.. benim paraya ihtiyacım olduğu için buradayım.

0

şu hayatta paraya ihtiyacı olmayan insan yok diye düşünüyorum para olmadan hiç bişe olmuyo çünkü