0

çok seviyorsan zaten unutamazsın. sadece yeni uğraşlar ile oyalanırsın

0

müzik aleti çalmayı öğrenebilirsin bu sürecin hızlı bir şekilde geçmesini istiyorsan

0

çok sevdiğim birini unutmam gerekiyorsa eğer onu unutmayı zamana bırakırım. yani bunu niçin çok fazla çaba sarfetmem veya kendimi bunu için zorlamam çünkü önce durumu kabullenmem gerekir daha sonra zamanla onun artık olmayışına alışmam gerekir bu durumda zaman içerisinde unutmaya çalışırım. yani bunun için kendime baskı yapmam gerekiyorsa üzülürüm ve bunu zamana yayarım. unutmak için yrıca çaba sarfetmem zaman herşeyin ilacı zamanla unutulur geçer biter. evet izler kalır ama o an çektiğiniz acı hiçbir zaman o anki gibi kalmaz belki ileride hatırladıkça gülünür bunu bilemezsiniz. insana acılara güldükçe olgunlaşır acıları da kucaklamaya bilmek gerek bu bakımdan unutmak benimi için zaman alır acelece unutmaya kalkışmam önce sindirmeye çalışırım kabullenirim alışırım böylece zamanla silinir gider zaten.

0

o kişiyi i öncelikle unutabilmek için ortadaki anılarına kaldırman gerekir bu anıları kaldırdıktan sonra unutmaya başlayabilirsin.o kişi ile gerçekleştirdiğin faaliyetleri onunla geçirdiğiniz zamanları aklınıza getirmemeye çalışmanız gerekmektedir.sürekli kendinizce ve arkadaşlarınızla onu unutabilecek faaliyetler gerçekleştirebilirsiniz.bu sayede o kişiyi unutabileceksiniz.

0

çok sevdiğin birini unutmak çok zordur bunu kendimden çok iyi bilirim. ben de yaşadım ve çok zor unuttum. o kişi bilinç altına kazınmıştır ve her yerde onu görürsün sürekli aklına o gelir. eğer bu durum çok ilerlediyse psiikolojik destek almanı öneririm. böylece daha çabuk ve sıkıntısız unutabilirsin. sana verebileceğim tavsiyeler şunlar. dünya da o kişiden başka sevebileceğin milyonlarca insan var bunu unutma. o sana değer vermiyor ise sen de ona değer vermeyi bırakmalısın. çünkü bu boşa çabadan başka birşey değildir. o kişiden başka birini sevmeye çalışmanı tavsiye ederim.

1

çok sevdiğiniz bir kişiyi unutmak. bilinçaltınızın biryerlerinde sürekli durur, ve onun yerine koyduğunuz şeyden sıkılmanızı ya da onun sizden sıkılmasını bekler. yeniden ortaya çıkışları her seferinde bir öncekinden daha şiddetli ve yıkıcı olur. ta ki unutamadığınızı anlayıp, onsuzluğu kabul edene kadar.

2

bol bol dua ederim. kafami dağıtmak için aktiviteler yaparım. tabi bu süreç biraz sancılı geçer ama zaman herşeyin ilacı , zamanla her yara kabuk bağlar. önemli olan o yarayı tekrar kanatmamak.

2

başta kişiye imkansız olarak gelir sevdiği birini unutabilmek aslında bu kişinin elindedir eğer gerçekten unutmak istiyorsanız mutlaka unutuyorsunuz. size zarar veriyorsa o kişiyi duyduğunuz sevgi her bir de karşılıksız ise biraz düşünmek gerekiyor o sevgimi haketmiyor veya neden kendimi üzüyorum ki bir de size yapılanları sürekli kendinize hatirlatirsaniz belli bir süre sonra unutulur.ama sakın başka sevgilerde teselli aramayın çok yanlış bir yöntem iki tarafa da zarar veriyor.

1

başka birini seversin ya da s****r edersin