0

yaa gerçekten noldu bende merak ediyorum sizinki yatmıyorsa bende devam etmeyim bende giriyorum ama sürekli beyin bedava modu aktifti. sorumani sitesi kapanır mı ki?

1

yani şu anda benimde 46 tl ödeme talebinde bulundum ve incelemede bekliyor yani 25 günden fazladır artık hal böyle olunca insan siteye girmek istemiyor sadece ben bazen giriyorum param yatırılmış mı yatırılmamış mı ya da siteye attığım mesajlara cevap gelmiş mi gelmemiş mi diye bakıyorum bir de arkadaşların da ödemesini yatırılmış mı var mı yani böyle giderse herhalde site kapanır diye düşünüyorum.

2

boraz reklamlara mi tiklasak . reklamlardan da gelir elde ediyor ya site. google'in yapacagi odemelerde yaklasti. reklam tiklayip sitrnin gelirini mi arttirsak acaba. ben ara ara tikliyorum ama.

3

bence konkordato ilan ettiler. yoksa bu zamana kadar kacckisiye odeme yapan site simdi 30-40 tl nin pesine mi dusecek. ama kan kaybetti bu haliyle. kimse girmiyor siteye. bense hala odeme yatti mi, arkadaslarinki yatti mi diye giriyorum siteye. eski halim yok.