0

aslında yapılsa çok güzel olur. iki katı kazanç etkinlikleri düzenlendi hep ama yılbaşından sonra hiç yarışma düzenlenmedi. belki bir yarışma düzenlenirse belki sitedeki aktifliği de arttırmış olurlar. yani en azından hem biz hem sorumani yönetimi para kazanmış olur bu şekilde. çünkü çoğu kişi listeye gireceğim diye resmen cosuyor sitede.

0

sorumani bu şekilde bırakmaz.sanırım bir hafta sonra bir etkinlik olur.ama bu yarışma değil de 3x kazanç olsa daha iyi olur.kaldı ki ben son yarışmada üçüncü olan kişiyim.ama herkes kazansın isterim.yarışma olunca ilk 2-3 gün herkes kazanıyor aslında. sonra ise yarışma şekillenmeye başlıyor.genelde 20-30 kişi arası kalıyor yarışan.

0

bu soruyu soeduktsn sonra tam tamina bir haftalik bir iki kati kazanc etkinligi duzenlediler. gecen persembe gunu bitti. bakalim onumuzde sevgililer gunu var. onun icin bir yarisma ya da etkinlik duzenlerler mi? duzeenlerlerse cok guzel olur vallahi..

0

2 kat kazanclar gelmişken peş peşe herkez güzel kazanç yapmışken bununda fazla uzun sürmeyecegini dünüyorum şuan için ilgi iyydi.

1

bence onlarda bir etkinlik düşünüyor olabilirler, ama bu yarışma olup da ilk 10'a giren şekilde olursa bence haksızlık oluyor kesinlikle. hem şu sesli mikrofon olayı hem de insanların uzun yorumlar ile para kazanma davranış şekilleri birilerini kazandırırken ilk 10'a giremeyenlere de haksızlık oluyor.
bence x3 gibi farklı uygulamalar getirilirse daha iyi olur diye düşünüyorum.
ben bile artık eskisi kadar giremiyorum. her gün uğruyorum ama fazla kalmıyorum. zira uzun uzun yazsam da alacağım 5 kuruş oluyor bu da beni mutsuz ediyor, değmiyor bu kadar gözümü ve parmaklarımı yormaya. site de haklı herkese nasıl para versin sonuçta onlarda kazanmak adına bu siteyi kurmuşlar. bence kriterler getirilmeli. bilgi soruları bir başlık altında toplanmalı ve bu da nasıl yapılır bilmiyorum ama bunlar araştırılıp cevaplandığında daha fazla kişiye kazanç verilmeli düşüncesindeyim. şimdi ben 2 kuruş para alacağım diye soruyu okuyup da araştırıp gelip buraya cevabını yazmam. böyle herkes gibi sözü uzatırım kazanırım.

0

ben gelecegini dusunuyorum. aonucta yilbasinda da buyuk oduller dagitti biraz hak vermek lazim. ama arayi da fazla acmasalar daha iyi olur.... cunku cogu kisi para icin burads bulunmaktadir. hele son zamanlarda ogrencilerin ugrwk yeri olmaya basladim en azindan ogrenciler icin istiyotum biraz. brnde bir ogrencilik doneminden gectigim icin kiyamiyorum onlara. :)

0

yılbaşında büyük bir etkinlik yaptı diye baya bir ara verdi bence. bu ara yeni bir etkinlik yapılsa çok güzel olur. bu kadar zaman geçti bence sorumani bunu mutlaka dikkate alacaktır.