0

sorumani sitesinin ödeme işlemlerini yapmadığı bazı yarışmacılar var mı?.

bu doğrultuda mağdurların hakları verilsin, kimse mağdur olmasın.

7 cevap
0

bakalim. site icerisinde hala ugrasiyoruz biraz kazansinlar da odemeleri yapsinlsr diye. ama yonetimin bize karsi sorumluluklarini da unutmamak gerek. hic yoktan bir aciklama yapabilirler. suan odemeleri yaapmiyoruz, google'dan paramizi alamadik deseler sanki siteyi mi birakacagiz. yooo... kuruldugu ilk kgunden beri bu site icin neler neler yapmafim. cogu kisiden daha cok aktif olmusumdur sitede. ama bunun karsiligi da bu olmamaliydi diye dusunuyorum. her zaman elini tasin altina koyan taraf biz olduk. hic yonetimdeki arkadaslarin bir kere olsun bu onerinizi su sebepten dolayi uygun gorduk ya da gormedik gibisinden bir aciklamasini da goremedik. yenilikler olacak sitede dendi. hicbiri yapilmadi mesela. mesaj silme gelecek demislerdi ocak ayina yeni girdigimiz vakit, sozlerinde durmadilar bile. sadece uyeler sitede yazsin biz odemelerini gonderelim. nr ugrasacagiz siteyle modunda takildilar malesef. habi sitede odemeler yapilsin diye site icindeki reklamlara da tikliyorum ama sadece benim tiklamamla olabilecek birsey degil malesef.

0

ben en son 29 unda ödeme aldım. aslında daha bir ay olmamış yapılır belkide ödeme.

0

bende anlamıyorum noluyor bir aydır ödeme alamadınız mı ben en son almıştım.

1

aslında hemen hemen 1 aydır ödeme yapmıyorlar yani ben onu anlamadım şu anda paralarımız içeridedir ve hiçbir şekilde cevap vermiyorlar bize bizi mağdur bıraktılar insanlık halidir yani her an her şey olabilir belki site zarar etmiş olabilir ya da ellerine para da geçmemiş olabilir ama yine de bunu bir dile getirmeleri lazımdı bir açıklama yapmaları lazımdı ona göre biz de anlayışla kaşlardık yani düşmez kalkmaz bir allah'tır herkes düşebilir belki sitede zarar etmiş olabilir ondan dolayı ödemeleri yapılmıyor çünkü daha önce ödemesini yapan bir sitedir yani bu hale düşmesi gerçekten çok garip ben de çok merak ediyorum acaba neden böyle oldu diye bu süreci bekleyip göreceğiz.

0

bu son 1 aydır hicbir sekilde odeme yapilmiyor sitede. bu da arkadaslarin odeme alamadigini goruncr siteyi terk etmesi demek ve bu da sitenin tiklanma ve reklam sirkulasyonunda dusukluk gösterecek. bu da sitenin google adworse'den alacagi paranin dusmesi demek. ve aslinda bu sitede beyin bedava modunun bir sure sonra hata oldugu anlasikdi aslinda ama sorumani yonetimi bunu gormek istemiyor malesef. bizi burada magdur etmekten baska yaptiklari birsey yok malesef. yinr biz site kazansin ki odemeleri yapsin diyr ugrasiyoruz, reklamlars tikliyorum sitenin kazanci artsin diye ama. gelin gorun ki site yonetimi bir aciklama yapmaktan kaciyor surekli.

0

bu defa çok uzun sürdü beyin bedava modu. iki defa ödeme için talepte bulundum yatırılmayınca iptal ettim. şuan da belli bir miktara tamamlamayı düşünüyorum. bundan önce hiçbir ödeme de sorun çıkmadı.

0

duyarlılık bekliyorum sadece sizlerden, başka hiçbişey beklemiyorum.