0

kadınlar makyaj yapabilir bundan doğal birşey olamaz tabiki bende makyaj yapmayı iyiy görünmeyi severim ve isterim bakımlı olmak gerekir bence ama bakımlı olmak demek illa da makyaj yapmak anlamına gelmez bazı insanlar doğal haliyle de çok güzeldir durumdur makyaj yapmak çok yakışmayabilir yani bu durum insandan insana değişir. isteyen yapar istemeyen yapmaz. ancak bazen solgun görünebiliyoruz bu bağlamda makyaj daha tamamlayıcı olabiliyor. yalnız makyaj yapıp çok abartılı şekilde dolaşan insanlar da var yani tabi herkes istediği gibi dolaşmakta istediğini yapmakta özgür elbette ancak bazen güzelleşicem diye daha çok çirkinleşen yani hoş görünmeyen inanlar olabiliyor aşırı makyaj yakışmıyor daha hafif ve sade makyajla daha hoş görünüyor daha doğal duruyor bu bağlamda çok fazla boya kullanmak bazen hoş bir görüntüye sahip olmuyor diye düşünüyorum bende herşeyin yeri kararı vardır tabi herkes istediğini yapar bu beni ilgilendirmez bu yalnızca benim gözlemim ve görüşüm.

0

bir kadın neyi kendine yakıştırıyorsa onu yapabilir ben abartılı makyaj sevmiyorum ama daha sakin ve doğala yakın şekilde makyaj yapmayı seviyorum. bir kadın makyajı sadece kendini iyi hissetmek için yapmayyabiliyor kimisi bakım diyor kimisi kusurlarını kapatmak için yapıyor. bana göre makyaj kadının bazen eğlenmesini bazen daha güzel olmasını sağlıyor.

0

özel günlerde davetlerde düğünlerde falan yapmalı hatta yapmazsa ayıp olur ama her gün her gün de yapmasın ya. dershaneye okula spora bakkala da fondotenli allıklı bronzerlı gelmesin yani. yazık hem her gün de uğraşılmaz. ben haftada bir gün erkek arkadaşımla buluşurken yapıyorum bi o bile fazla geliyor yani her an onu da bırakabilirim ama bu sefer de bakımsız mı görünürüm acaba diyorum. en iyisi doğal olmak ya cildiniz güzelse en fazla bi rımel sürün çıkın yani hem makyajım bozulcak derdi yok hem yağmurda ıslan güneşte terle mis gibi

0

sürekli makyaj taraftari olunmamak gerekiyor. doğal güzellik her zaman en iyisidir.

0

kadın normal makyaj yapmalıdır. ama aşırıya kaçmamalıdır. fakat günümüzde bunu aşırı yapan bayanlar vardır. hiçte yakışmıyor. bilin ki bayanlar herşey yerinde olursa güzel. çok makyaj çok güzel olduğunuz anlamına gelmez. bazı bayanlar gerçekten çok itici oluyor.

0

ben makyajın abartısından kalın kalın eyelinerden kat kat tünelden , koca koca dudak ve allıklardan nefret ediyorum o kadar itici duruyor ki bir bayan olarak bunu diyorum, hepimizin yüzünde izler göz altı morlukları var biliyorum fakat hafif bir kapatıcı ile göz altını ve izler kapatıp biraz patlayıcı sürsek çok az da bir rimel tamamdır , en şade ve en güzel durum bu bence. fakat şu anda yapılan makyaj trendinden fazlası ile iğreniyorum , burun küçültmek yüz şekli değiştirmek gibi hileler allah’ a ortak koşmaktır. ve insanları kandırmaktır. bence hiçbir çekiciliği kalmıyor, ayrıca öyle bir bayandan hoşlanan erkeği ise samimi bulmuyorum nasıl olurda erkek onun gerçek olmadığını bildiği halde beğenebilir bilmiyorum. her şeyin doğal hali güzel, elma güzel bir meyve ama üstünde yağmur izleri vardır, yıkarsın geçer gıcır gıcır parlar kadında böyledir bana göre.

0

kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapmalı. canı yapmak istediğinde yapsın. sonuçta bu onun kararı ama bana sorarsanız doğallığı daha çok tercih ediyorum.