0

meslek demıyelımde dunyadakı en zor ıs bence yanlızlıktır ve yanlızken yapacak bır ısının olmaması evde yatmak ıssız olunca kendımı cok yanlız hıss edıyorum gereksız hıss edıyorum ve yatmak cok yorucu gelıyor bana ıssızlıkden sureklı evde yattıgım ıcın

0

dünyanın en zor mesleği sevilmeden yapılan her meslektir. zorluk veya kolaylık göreceli bir kavramdır ayrıca her mesleğin kendine göre zorlukları vardır o zorlukları ancak işinin erbapları bilir, bilmeyenler en zor mesleği kendim yapıyorum sanar.

0

bence laham deliği açan işçilerin işi çok zor başkasının dışkısının içine giriyo.

0

dünyada ki en yorucu meslek bir magazada calısmakdır. hem masagazada yapmanız gereken isler var hem ilgilenme zorunlulugunuz olmadigi halde musterilerle ilgileniyorsunuz. hem reyon yapiyorsunuz hem herkesi tatmin etmeye calışıyorsunuz ki asla tatmin olmuyorlar ustelik hrr an kaos ortami olabiliyor. bu insani yoruyor ne yazık ki. insanlar asla anlayışli degiller keske biraz daha sabırli olabilsek.

0

bana göre madencilik veya inşaatçılıktır sabahtan akşama kadar güneşin dibinde o kavurucu sıcaklıkta sabah akşam çalışmak çok zor ki hele bide işleride çok ağır herkes o işi yapamaz her baba yiğidin harcı değil inşaatta çalışmak

0

dünyada en zor meslek işsiz olmaktir. işsiz olmak kadar can sikici iş aramak kadar yorucu bişey yoktur.

0

her mesleğin zorluğu vardır elbet ama kendi yaptığım iş spor salonu antrenörlüğü çok zor geliyor.
insanlarla uğraşmak her gün farklı çeşit insanla iletişim kurmak zor oluyor. işini seversen hiç çalışmamış gibi olursun sözü bence yanlış.

0

temizlikcilik, madencilik, itfaiyecilik, uzun yol şoförlüğü.

0

ben madencilik diye düşünüyorum ama her meslek kendine göre zordur.