1

valla kardesim. senle bayadir konusuyoruz bu konuda. hala tik yok. artik ne olduysa siteye bilemiyorum. keske meaajlarimiza geri donseler bir aciklama yapsalar. o da yok. cansuzkan arkadasimizin dedigi gibi siteyle alakali olmayan hicbir soruya cevap vermezdi. ama son zamanlarda bir soruya birkac cevap yazmislar. garipsenecek bir durum aslında. site ele mi gecirildi acaba diye dusunmuyor da degilim hani. bakalim brkliyoruz suan.

0

ben bayadır kullanıyordum siteyi ve ödeme almıştım.daha sonra 26 nisan'da ödeme talep ettim fakat bugüne kadar inceleniyor dedi bugün baktığımda ise iptal edildi yazıyordu.bende tekrar ödeme talep ettim.bu kadar ödeme yapan site bir anda neden böyle oldu bilmiyorum.site için güvenilir diyordum ve inşallah güvenim boşa çıkmaz.inşallah geri düzeltirler siteyi.başta çok iyiyken bir anda düşmesi zaten şaşırtıcı birde sorumani kendi hesabından bir kaç soruya cevap vermiş.hatta bir soruya kaç tane cevap yazmış .normalde site site hakkında olan sorulara cevap verirdi veya cevap yazmazdi ya site çalındı diye düşünüyorum fakat bu benim düşüncem .

0

birçok kişi bu durumdan şikayetçi ödeme yapılmıyormuş şu ara. ben de baya bekledim sonra ödeme talebini iptal ettim. başka zaman ödeme yapılıyordu bu defa çok gecikti. acaba bir sorun mu var diye insan düşünmüyor değil. sonuçta burada kazanmak için baya emek veriyoruz. inşallah bir sorun çıkmaz. sorumani cevap verse güzel olur.

0

henüz bu siteye yeni üye olduğum için ödeme almadım.