0

aslında evde bir hayvanla yaşamak güzel bir duygudur ama aşısını yaptırdıktan sonra tabii ki en azından hiç arkadaşın olmasa bile ondan sana arkadaşlık edebilir canın sıkıldığında onunla oynarsın canın sıkıldığında onunla gezersin seni eğlendirir bence herkes evinde bir hayvan beslenmeli

1

bence çok güzel. evin neşesi oluyorlar bir anda. küçük bir çocuk gibi ilgi odağı oluyorlar. çok iyi bir dost, arkadaş oluyorlar. tabi kimse dostunu, evladını terk etmesin temennim. büyük bir sorumluluk, ama bir o kadar da güzel bir sorumluluk. şartlar el veriyorsa tecrübe edilmeli bir hayvanla aynı evi paylaşmak.

0

aynı ev içerisinde evcil bir hayvanla yaşamak bazı yönlerden zorluğu olup bazı yönlerden sen insanı gerçekten çok güzel etkiler yapan bir yaşam şeklidir. ilk önce zorluklarından bahsetmek isterim. evinizde evcil hayvan özellikle köpek besliyorsanız, köpeği sıkıldığı zaman yürüyüşe çıkarmak ve kaka ihtiyaçlarını bir gelmeniz gerekiyor.bu ihtiyaç geceleyin milli hasıla olduğu zaman geceleyin uykudan kalkıp onun ihtiyacını gidermenin gerekiyor ki bu da uykuyu ciddi şekilde bozar. 2. olarak köpek beslerseniz köpeğin başka köpeklerle iletişim kurmak için havlaması hem sizin evinizde bir ekstra gürültü hem de komşular açısından bir rahatsızlık nedeni olur.tuvalet eğitimini verinceye kadar evin değişik yerlerinde kakasını yapabilir. evde kedi beslerseniz eğer oda evinizdeki eşyaları patisiyle zarar verebilir bu da can sıkıcı bir durum olabilir.
güzel yönlerinden bahsedecek olursam sizin için inanılmaz derecede güzel arkadaşlık yaparlar canının sıkıldığını hislerinizi hissederek anlarlar sizde daha çok yakın ve samimi olarak sizin stres gerginliğinizi ve can sıkıntınızı alırlar. güvenilir, cana yakın ve sizden hiçbir beklentisi olmadan arkadaşlık yaparlar. özellikle evde çocuk varsa çocuğun hayvanlar ile beraber büyümesi onları sevmesi onun açısından güzel bir durum olur.işten yorgun argın gelseniz bile sizinle oyunlar oynayarak size kafanızı dağıtıp bütün iş yorgunluğunu ve stresini atmanız için çabalarlar.ama şahsi düşüncem özellikle evde köpek beslemek ile ilgili kendinize ait müstakil bir evde ona yer yaparak beslemeniz her zaman daha ideal ve güzeldir.

0

evde bir hayvanla yaşamak çok güzel bir duygu ev hayvanı insanın arkadaşı gibidir yıllarca kedi besledim ve ardından papağan besledim çok güzel birşey.

0

evimde bir hayvanla yaşamak gerçekten paha biçilemez bir duygu.benim evinde muhabbet kuşu ve köpek var.köpeğimle aramda ki bağ okadar kuvvetli ki kardeşimden bile daha çok şeyini onunla paylaşıyorum diyebilirim.gerçekten çok sadık.morelim bozukken odaya kapandığından yanıma gelip bana şakrabanlıklar yapıp güldürmeye çalışıyor.gerçekten insanın ne hissettiğini çok rahat anlayabiliyorlar.pskolojik sorunlarım olduğundan insanlardan uzak yaşamaya çalışıyorum.bana köpeğim yetiyor diyebilirim.gerçekten bu hissi anlamanız için evinizde bir hayvan beslemeniz gerek.bu duyguları o ozaman anlarsınız.resmen ailenizin bir ferdi, bireyi oluyor diyebilirim.yemeğinizi bile onunla paylaşıyorsunuz

0

benim evimde kus ve bahcemde kopegim var.ikiside benim evimin nesesi.hayatimin en cok nesesi ikiside hemde cokcuklarlada hemde benlede .disari kopegimle cikiyorum benle oynuyor dediklerimi gercekden anliyor.kusum ise kafesden cikip omuzumuzda yemek masamizda oda otusude ayri bir nese katiyor.

0

benim hem kedim hem köpeğim var onlarla yaşamak inanılmaz mutluluk veriyor bana onlar benim çocuklarım gibi oldu kedimin o mırmır yapması köpeğimin gelip beni sevmesi onlarla oyun oynamak insan da resmen antidepresan görevi görüyor hayvansız bir ev düşünemiyorum bile insanlardan çok daha iyidir hayvanlar insanlar çıkarcıdır arkandan vurabilir ama hayvan öyle değildir seni çıkarsızca sever bu yüzden bir insanla yaşaya biliyorsan bir hayvanla haydi haydi yaşarsın

0

ablamın bir kedisi var ,bediş hanım yazları gidince babamlarda kalıyor .ablam tatildeyken bizle yatıyor bu sene kolumun üstünde ve ayak ucumda yattı yaz boyu çok güzel bir duyguymuş.

0

sevdiğiniz insanlar yanınızda değilse evde bir evcil hayvanın olması çok güzel bir duygu.örneğin köpek veya kedi.benim kedilerim var üç tane ama bahçe de besliyoruz.insana huzur veriyorlar ve ben onlara sarılmayı çok seviyorum.yumuşacıklar.

0

evimde muhabbet kuşu besliyorum ve çok güzel bir duygu. çünkü insan onu sevince kendine alıştırınca çok mutlu oluyor. onunla zaman geçirebiliyor ve bu güzel bir duygu. size karşı hiçbir zararı yok.

0

evimde bir kedi ile yaşıyorum ve bundan gayet memnunum ben.kedileri çok seven biri olarak onlardan bir tanesini evime aldım ve mutlu mesut yaşıyoruz bu güzellik ile.kedilere nankör diyenlere de şunu demek istiyorum kediler nankör değildir.nankör olan insanların ta kendisidir.

0

cok guzel bir duygu daha once kopegim vardi

0

öyle güzel bir duygu ki şuana kadar hiç yaşamadığım güzellikte olan bir duygu iyi ki kedimle tanışmışım ve iyi ki benimle birlikte onu sahiplendim şans eseri o yüzden iyi ki tanımışım diyorum.

0

evde hayvan beslemeye hiç iyi bakmıyorum çünkü hayvanlar kedi dışında yara evde beslenmez kediyi beslerim

0

hayvanları çok severim ama evimde değil beslemem önceden kedi beslerdim çünkü ilgi alaka fazla istiyor mecbur göstermek zorunda eve alınca

0

harika bu zamana kadar birçok hayvan besledim hepsi ailemizin bir parçası

0

eminim insanı rahatlatan, stresini alan bir duygudur. saf sevgiyi bulmak güzeldir.

alerjik sebeplerden dolayı alamıyorum ben.

0

güzel bir duygu özellikle kedi tavsiye ederim.

0

güzel bi duygu mesala kedi karnı aç ken sana bakıyor kıyamıyorsın ve insan olduğunu acıma duygusunu hatırlıyorsun

0

kişiye göre değişir ama benim için çok güzel bi his. senin evladın gibi oluyo bi süre sonra, sana karşılık beklemeden sevgi duyuyo senden tek istediği ona karşı sana beslediği sevginin ufak bi parçaşı o kadar başka bişey değil