0

tutu bile netflix artık günümüzde çok popüler televizyonda sadece ben şahsen haber izliyorum dizi olsun sinema olsun hepsini netflix'den izliyorum vede aylık kullanımı çok pahalı değil.

0

kesinlikte hatta çoktan tuttu bile tv nin yerini. televizyonda bir film izlediğinde 20-25 dk reklam arası oluyor. televizyon kendi kendini bitiriyor bence.

0

çoktan tuttu bile insanlar filmlerini netflix ten müziklerini youtube'dan dinliyor.artik tv izleyen insanlar çok azaldı.sadece haberler için tv izleniyor internetin yaygınlaşmasıyla artık herşey internet ortamına taşında ve eskisi gibi tv kullanıcısı bulunmamakta.tv izleyen yaş kitlesi 40 + ve uzeri

0

youtube izlenmesi zaten televizyonun izlenme oranından daha fazladır. ama netflix bence tutamaz televizyonun yerini. kimse bedava televizyon varken ona para vermez. zaten her şeye ücret ödüyoruz. televizyonda ücretli abonelikler de mevcut. ( lig tv vb. ) bu kadarı kafi bana göre.

0

dünyada şimdiden yerini sağlamlaştırdı bile türkiyede bile hatırı sayılır bir kullanıcı topluluğu bulunmakta her nekadar türkiye internet alt yapısı ve kotası buna kısıtlama getirsede yerini tutacağa benziyor

0

tutmaya başladı bile çünkü artık youtube izlenme sayıları milyonları aşmış durumda ve artık günümüzde insanlar televizyon dizilerini değil, netflix dizilerini konuşuyor. bu platformlar son zamanda çok popülerleşti ve popülerliği artmaya devam ediyor.