1

sorumani.com'un gelir kaynağı nedir? insanlara neye göre para ödeyecek?

bu sorunun cevabını site yöneticileri verirse çok mutlu olurum.

8 cevap
0

hani burayi actilar tabiki ne guzel bir uygulama.burda bizim isimiz nerden kazaniyor nerden reklam aliyor cebindenmi googledenmi bizim olayimiz bu deil bu sitemizdeki yetkililerin kendilerine gore ayarlayip yaptigi bir islemdir.bizim isimiz elimizden geldikce sitede daha cok aktif olmak daha cok uye kazandirmak,daha cok referans kazandirmak,daha cok plartformlarda buranin ismini duyurmak herkeze bos durmadan ek gelir olmasi bizim gorevimiz.sorumani ekibide bizim icin bugun de oldugu gibi kazanc etkinlikleri yapiyor.

0

google reklamlarından elde ettikleri gelirler ile ödeme yaparlar ilk etapta. daha sonra siteye aldıkları reklamlar ekstra gelir kaynağı olur

0

sorumaninin gelir kaynağı reklamlardır. çoğu internet sitesinin gelir kaynağı sponsorlar ve reklamlardır. site ne kadar cok tık alırsa o kadar cok sponsor ve reklam geliri elde eder.

1

ödeme alanlar vardı.sitenin bünyesinden ödeme yapmaktadır.

0

sorumani.com bu sorunun cevabını site kuruluşundan bu yana defalarca kez verdi. sitede gezinerek araştırmacı yönünüzü ortaya çıkarabilir ve cevaplara ulaşabilirsiniz.

0

şuan için bu soruya cevap vermek için bir bilgi sahibi değilim. yolun daha başındayız. ileriki zamanlarda kendini geliştireceğini ve reklamlar alacağını düşünür isek bir hayli bir gelir kapısı olacaktır. lakin şuan için gelir kaynakları nedir ve nasıldır? açıkçası tam bilmiyorum.

0

kendi ceplerinden ödüyorlar. ve nasil odeyecek degil. 4 kisi ödeme aldik.

0

şuan bir gelir kaynakları yok cepten harcıyorlar site büyüdükçe reklam almaya başlayacaklar. onlar da parayı buradan kazanacaklar.