0

burdan kazanmak zor geçim kaynağı olması için iyi kazandırması gerekir soruların karşılığı iyi kazandırır o zaman düşünülebilir

0

suan icin cok amaa cok zor burdan tek gelir kazanmak ve gecnmek.burda en az gunluk 50 tl kazancsksinki bu sana gercekden ise yarasin.ama burda ortalama hic ara vermeden 8 saat yzsan gene 20. yaparsin o yuzden burda en az bir sorunun cevabi 10 yada 15 kurus olmasi lazim yada sorulan sorularin tanesi 5 kurus olmasi lazim birseyler olablir.ben kendim zorluyorum ama genede kollarim gozlerim agriyor.ama 15 kurus olsa ben baya soruya cevap verir tek gecim yerim burasi olur.

0

şimdilik değil ama zamanla olabilir olmayacak şey yoktur

0

ben buraya kendime ek gelir kazanmak için giriyorum eğerki devamlı evde oturan biri olsaydım tek başına ek gelir olabilirdi ve günde sorumaniden rahat rahat 20 lira kazanabilirdim bence sorumani özellikle ev hanımlarının işine çok yaradığını düşünüyorum çünkü onlarda bizim gibi ek gelir elde etmek istiyor kocasının maaşına kendileride biraz gelir koymak istiyor diye düşünüyorum ancak sorumani çalışan biri için sadece ek gelir olur diye düşünüyorum.

0

ancak ek gelir sağlanabilir çünkü kazanılan mebla ortada. sürekli aktif olarak belki ciddi manada kazanımlar sağlanabilir. ancak sürekli elde telefonla veya bilgisayar başında durmak mümkün değil gibi gözüküyor.

1

hayır öncelikle eğlenceli vakit geçirmek istiyorum burada gerisini göreceğiz bakalım