0

bazen bir diziyi izlerim beni sararsa devam ederim. herkesin izlediği dizileri izlemek zorunda değilim. sadece dizi de değil, programlarda aynı şekilde özellikle kaliteli mi?, doğru mu? falan gibi düşüncelere dikkat ederim. filmlerde özellikle tarihi, bilim kurgu gibi filmleri izlerim. saçma sapan filmleri izlememeye çalışırım. kaliteli ve bana bir şey katacak filmleri izlerim.televizyonda haberleri izlemeye özen gösteririm. gündemden haberdar olmaya çalışırım. belgeseller izlerim. bilgilenirim.

0

haber yarışma kanalları izlerim .korku filmleri ilk tercihim .

0

televizyonlardaki programları isteğim üzerine seçerek izlerim. ama bazende denk gelen yani rastgele programlar denk geliyor ve hoşuma gidiyor ise izlerim. daha çok haber programlarını izlerim. iyi bir film çıkmış ise de onu kaçırmam. sevdiğim bir dizi film olursa izlemeye gayret gösteririm. ama ilgi alanıma giren futbol maçlarını da seçerek izlerim. bundan dolayı spor kanallarını tercih ederim.

1

sevdim dizilere filimlere göre seciyorum
takip ediyorum

1

genelde belgeselleri veya eğitici programları takip etmeye gayret gösteriyorum. her dönemde olmasa da bir tane dizi takip etmek beni haftada bir gün eğlendiriyor.

1

televizyon izlemem. evet haber bile izlemem tv den