0

evlenme teklifi edilecek yerler yalnızca boğaz, sahil gibi mekanlar değil. ilginç evlenme teklifleri örneği arıyorsan bahar ve güngör’ün hikayesi tam senlik! birlikte marmaris’e tatile giden bahar ve güngör, parasailing yapmaya karar verir. heyecan verici bir aktiviteye katılmış olmanın yanı sıra bahar’ı başka bir heyecan ve en güzel evlenme tekliflerinden biri bekliyordur. nasıl mı? bahar, olanları şöyle anlatıyor:
havalandıktan kısa bir süre sonra güngör’ün bana sorduğu ilk soru ‘evlenince bana her sabah krep yapar mısın aşkım?’ oldu. buna benzer birkaç soru sormasının ardından peki ‘benimle evlenir misin?’ diye sorunca şaşkınlıkla havada ne yapacağımı bilemedim. sağa baktım güngör, sola baktım elinde yüzük. gözyaşlarımı engelleyemedim ve avazım çıktığı kadar ‘evet!’ diye bağırdım ve şampanyalar eşliğinde tekneye iniş yaptık. evlilik teklifi ile a-yak-la-rim yer-den ke-sil-di!

0

mesela sürpriz yapılcak öncelikle mesela bir alışveriş merkezine götürceksin bir teknosaya ordaki televizyonların hepsinde o kızın ve erkeğin resmi çıkcak şok olur