0

evlenme teklifi almadım hiç beklemediğim anda almak isterdim bir son bahar günü

1

henüz almadım. spontane gelişsin ve bunu gerçekten istediğinde, içtenlikle söylesin isterim. şimdi bir sektör haline gelmiş, zorlama romantiklikler, kurgular, organizasyonlar, şatafatlar biraz itici ve samimiyetsiz geliyor açıkçası bana. ama düşünülüyor olmak her koşulda güzel olsa gerek.

0

benımle evlenırmısnız hepınız evlenme teklıfı aldınız cevap varmı

0

evlenme teklifi almadım almak istesem denizin ortasında almak isterim

0

daha evlilik teklifi almadım fakat öyle şahşahalı bir teklif istemezdim hiç beklemediğim bir anda içten samimi bir şekilde olması yeterli bence

0

henüz bir evlilik teklifi almadım. ama sıradan dışı bisey olmasını isterdim.. başka bir sehirde yada ikimize özel biryerde başbaşa ve romantik bir yemekte olabilir. yada hiç aklıma gelmeyecek bir anda sinemada kafede olabilir. şuan düşününce insanin aklina gelmiyor ki :)

0

sevdiğim insan ettikten sonra,gerisinin pekte bi önemi kalmıyor

1

henüz bir evlenme teklifi almadım ama öyle bir teklif olmalı ki kendini hiç belli etmemeli her şey güzel ayarlanmalı sürpriz olmalı yani öyle çok şatafatlı şeylere gerek yok millete gösteriş yapmaya da başbaşa olacağım bir ortamda teklif yapmasını isterim.

0

evet şuan bir sevgilim varondan nasıl bir evlenme teklifi alırdım diye düşünüyorum düşünüyorum kesinlikle sıradan olmayacakben bir bankta otururken uçaktan atlayıpm seni seviyorum benimle evlenir misin diyecek bunu göze almak zorunda öyle önümde diz çekmezse falan bir şey aramaz yani bunların hepsi bir şakaydı benimle evlenmek istesin yeter

0

henüz bir evlenme teklifi alamadım.ama fark yaratacak bir evlilik teklifi olmasını tabiki isterim.bu özel anın bana özel, eşi benzeri olmamasını neden istemeyeyim ki?evet heyecanla o anı bekliyorum.yakın zamandada almak umuduyla.sanırım bu farklılık isteği birazda burcumdan kaynaklı bir durum.aslan burcunun doğasında var diyelim.

0

deniz kenarı altında küçük bir halı arkanda güzel bir orman bol yeşilli ağaçlar yanımda toplanmış küçük çiçekler tabi yakışıklı sevgilim için hazırladığım sandviçler, meyveler ve onun seçtiği o güzel beyaz şarap karşımızda gün batımı ve hop evlilik teklifii

0

dışarı da balonlar güller millet toplanmış falan olmasın yeter. o ne öyle ya resmen kız erkeğe baskı yapmış evlenme teklifi edeceksin diye çocukta ne yapsın bu kadar düşünebilmiş. sadece başbaşa bir akşam yemeği sonrasında soru.. bu kadar olsun milleti güldürmeye gerek yok.

0

daha askerliğimiz var yakında edecez inş.